Domů Fluke představuje osm nových termokamer TiS s až 2,5násobným rozlišením

Fluke představuje osm nových termokamer TiS s až 2,5násobným rozlišením

Tisk Email
Hodnocení uživatelů: / 0
NejhoršíNejlepší 
Neděle, 14. únor 2016

Nové termokamery řady Performance přináší nové funkce a podporují systém Fluke Connect, který se tak rozrostl na více než 30 různých měřicích zařízení.

269x258_HufNK7Společnost Fluke Corporation představuje osm nových termokamer Fluke TiS v řadě Performance Series, které přichází se zvýšeným rozlišením a jsou určeny odborníkům na údržbu v širokém spektru oborů. Nové termokamery jsou koncipovány tak, aby pomohly rychle identifikovat problémová místa dříve, než bude nutná jejich neplánovaná a finančně náročná oprava.

Nové modely TiS poskytují až 2,5 krát více pixelů a o 70 procent lepší schopnost rozeznat detaily z větší vzdálenosti, než kamery řady Fluke Ti1xx. Díky tomu nabízí radiometrické snímky ve vyšší kvalitě a zlepšují identifikaci potenciálních problémů zařízení při průmyslové a elektrické údržbě, ve zpracovatelském průmyslu i ve stavebnictví.

Nové modely jsou vybaveny velkým 3,5“ dotykovým displejem, který opět pomáhá odhalit problémy přímo na místě měření. Na jeden dotyk lze zobrazovat již pořízené snímky bez nutnosti procházet menu.

Z osmi nových modelů - TiS65, TiS60, TiS55, TiS50, TiS45, TiS40, TiS20, TiS10 – je pět k dispozici s pevnou ohniskovou vzdáleností a tři s ručním ostřením a rozlišením až 260 x 195 pixelů.

Odolné infračervené kamery umožňují nahrát radiometrické snímky a videa na platformu Fluke Connect Cloud přes bezdrátové připojení.  Lze tak bezpečně ukládat a spravovat pořízená data a potenciálně snížit administrativní čas. Reporty mohou být vytvořeny a odeslány e-mailem přímo ze staveniště přes Fluke Connect, což minimalizuje nutnost vrátit se do kanceláře.

Fluke Connect

Termokamery řady TiS Performance jsou navrženy pro práci se systémem Fluke Connect - v tomto odvětví největším systémem softwarových a bezdrátových testovacích nástrojů. To umožňuje technikům přímo v terénu bezdrátově přenášet naměřená data ze svých měřicích nástrojů do jejich smartphonů, a následné bezpečné uložení do Fluke Connect Cloud. Přístup k datům tak získají další členové týmu. Předplacená služba Fluke Connect Assets ještě rozšiřuje nabídku o videohovory ShareLive, díky kterým mohou týmy snadno sdílet a přistupovat ke snímkům z radiometrické inspekce, kdekoliv na cestách, a sledovat trendy jednotlivých zařízení v průběhu času. Aplikaci Fluke Connect lze bezplatně stáhnout z Apple App Store a Google Play.

Apple iPad mini zdarma ke kameře TiS45

Termokamery Fluke TiS65, TiS60, TiS55, TiS50, TiS45, TiS40, TiS20, TiS10 jsou již v prodeji a nyní od 1.2.-30.6 probíhá speciální nabídka, kdy k zakoupené termokameře TiS45 zákazník zdarma získá Apple iPad Mini. Kromě této možnosti jsou k dispozici i další obchodní nabídky Fluke Specials zde: http://www.fluke.com/fluke/czcs/wheretobuy/akce/default.htm

Další informace o přístrojích Fluke a aplikacích a pomoc s vyhledáním nejbližšího distributora lze získat na e-mailu Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript nebo na webových stránkách společnosti Fluke na adrese http://www.fluke.cz.

 

Články na podobné téma

Přehled nových článků

insio


insio


insio

Buďte stále v obraze:

Chci odebírat novinky