Domů Inovovaná UPS Galaxy VX od Schneider Electric. Širší výkonové rozpětí pružně reaguje na potřeby firem

Inovovaná UPS Galaxy VX od Schneider Electric. Širší výkonové rozpětí pružně reaguje na potřeby firem

Tisk Email
Hodnocení uživatelů: / 0
NejhoršíNejlepší 
Pondělí, 02. říjen 2017

zdroj_zalozniho_napajeni_Galaxy_VX_foto_Schneider_ElectricSchneider Electric přichází s praktickou inovací u Galaxy VX, vysoce efektivní a snadno dostupné třífázové škálovatelné ochrany napájení datových center. Zařízení má nyní rozšířený výkon s rozpětím od 500 kW do 1000 kW. Díky tomu může ještě pružněji odpovídat na potřeby středních a velkých firem.

Nastavitelný výkon dle intenzity podnikání

„Provozovatelé velkých datových center mohou vyžadovat škálovatelné UPS systémy, které svým výkonem kopírují energetické požadavky zátěže. Obvykle se tak v praxi děje v reakci na intenzitu podnikání a s tím související nároky na napájení. Vzhledem k tomu, že náklady na energie jsou stále vyšší, stává se energetická účinnost čím dál důležitějším výkonovým faktorem při specifikaci a výběru velkých UPS systémů. Nově rozšířené výkonové rozpětí Galaxy VX přesně reaguje na tuto situaci,“ říká Pavel Blahut ze Schneider Electric.

Integrovaná sada DCIM nástrojů pro snadnější správu zařízení

Systém Galaxy VX je možno spravovat prostřednictvím softwaru Schneider Electric EcoStruxure™ a aplikací Remote Management od společnosti StruxtureOn. Tato integrovaná sada DCIM nástrojů umožňuje firmám řídit jejich datová centra na více doménách a zároveň přináší rovnováhu mezi finanční dostupností a maximální efektivitou. Galaxy VX je k dispozici s širokou nabídkou baterií včetně lithium-iontových (Li-ion), které snižují náklady, složitost údržby, mají navíc nízkou hmotnost, vyšší provozní teplotu a počet nabíjecích/vybíjecích cyklů.

Flexibilní operační režimy

Galaxy VX je plně kompatibilní s dalšími produkty pro energetický management od Schneider Electric. Díky flexibilním operačním režimům umožňuje optimalizovat efektivitu IT prostředí pomocí těchto režimů:

  • Režim Double Conversion: Prostřednictvím vysoce efektivního režimu Double Covnersion a patentovaných 4 úrovňových IGBT invertorů snižuje Galaxy VX ztráty a přináší ještě vyšší spolehlivost a nižší poruchovost zařízení.
  • Režim Eco Mode:je tradiční ekonomický režim, který umožňuje dosahovat až 99% účinnosti.     
    • Režim ECOnversionTM: Nový operační režim je hybridní variantou mezi režimy Eco Mode a dvojí konverzí. ECOnversion nabízí vysokou účinnost až 99%, bezvýpadkový přechod a kontinuální dobíjení baterií.

Více informací o tomto unikátním režimu si můžete přečíst zde: http://www.apc.com/salestools/COCR-9TZJGR/COCR-9TZJGR_R0_EN.pdf

 

 

 

 

Články na podobné téma

Přehled nových článků

insio


insio

Buďte stále v obraze:

Chci odebírat novinky