Domů Spínače a zásuvky ASFORA pro kanceláře i domácnost. Zaujmou benefitem nadstandardních funkcí

Spínače a zásuvky ASFORA pro kanceláře i domácnost. Zaujmou benefitem nadstandardních funkcí

Tisk Email
Hodnocení uživatelů: / 0
NejhoršíNejlepší 
Úterý, 19. červenec 2016

199751Řada interiérových spínačů a zásuvek ASFORA upoutá elegantním, hranatým designem a celkovým moderním provedením. Hodí se nejen pro domácnosti, ale využití najde také v malých a středních kancelářských budovách. Perfektně ladí s každým interiérem a k dostání je ve dvou barevných variantách – bílé a krémové. Přináší řadu výhod i profesionálům při provádění elektroinstalace.

Nadstandardní funkce v nízké cenové hladině

Ačkoliv se řada ASFORA prodává v nejnižším cenovém segmentu, nabídne benefity, které se v této hladině u jiných produktů neobjevují. Vybaví domácnost tak, aby byla neustále online a in: od reproduktorových zásuvek, přes televizní a satelitní až po datové zásuvky. Díky otočnému stmívači, který může být vybaven i orientační kontrolkou, lze spořit elektrickou energii nebo si v místnosti navodit příjemnou světelnou atmosféru.

Výhody pro profesionály při elektroinstalaci

ASFORA poskytne mnoho výhod i profesionálům. Jde o různá vylepšení, která ocení elektromontéři při provádění elektroinstalace. „Mohu zmínit například bezšroubové svorky u spínačů, které zrychlují a zjednodušují montáž. Konkurenční řady toto řešení v obdobné cenové relaci nemají. Výrobky jsou bezpečné na montáž, eliminují zbytečné chyby a chrání prsty. Pro co největší jednoduchost jsou přístroje dodávány jako komplet včetně rámečku, ale mají možnost montáže až do šestinásobného společného rámečku,“ přibližuje Robert Šimčík ze Schneider Electric.

Spínače a zásuvky ASFORA jsou vyrobeny z vysoce kvalitních materiálů, provedení působí robustně, povrch je velmi příjemný na dotyk. Materiál nepodléhá během času změnám, ani při dlouhodobém vystavení slunečnímu záření. Přístroje mají tuhý pozinkovaný kovový rámeček, který nepodléhá korozi.

 

 

Články na podobné téma

Přehled nových článků

insio


insio

Buďte stále v obraze:

Chci odebírat novinky