Domů Panasonic: Inteligentní elektroměr pro 24 odběrných míst

Panasonic: Inteligentní elektroměr pro 24 odběrných míst

Tisk Email
Hodnocení uživatelů: / 0
NejhoršíNejlepší 
Středa, 21. říjen 2015

1515_KW2MNovinkou v oblasti měření a analýzy elektrické energie je KW2M - inteligentní měřák společnosti Panasonic, který disponuje nejen měřicími obvody, ale i mnoha způsoby komunikace včetně Ethernetu a analytických funkcí.

Energetický management v průmyslu je vnímán jako stále důležitější součást výroby. Z tohoto důvodu vzniká poptávka po inteligentním měřicím přístroji s možností multifunkčního použití. S příchodem KW2M dokáže společnost Panasonic právě toto nabídnout - novou generaci multifunkčních přístrojů umožňujících měřit jediným přístrojem nejen spotřebu, ale i kvalitu elektrické energie v mnoha parametrech a to až do maximálního počtu 8 třífázových nebo 24 samostatných jednofázových odběrů. Právě rozšiřitelnými moduly se dosáhne optimální velikosti měřicí soustavy a přináší velké úspory hlavně při měření mnoha odběrných bodů.

Na rozdíl od standardních zařízení disponuje Eco Power Meter KW9M speciálními konektory pro rychlou montáž, které přinášejí výrazné časové a tím i finanční úspory při montáži. Dvouprocesorová technologie vnitřní elektroniky pak umožňuje oddělit samotné měření od zpracování dat a následnou komunikaci. Jeden procesor je vyhrazen pro výpočet a sdílení zatímco druhý vkládá stoprocentní výkon do měření. Tím je zabezpečeno, že každou milisekundu, při obnově displeje, budou zobrazeny opravdu aktuální hodnoty.

 

Přehled nových článků

insio


insio


insio

Buďte stále v obraze:

Chci odebírat novinky