Domů Panasonic: Inteligentní elektroměr oceněn na SPS

Panasonic: Inteligentní elektroměr oceněn na SPS

Tisk Email
Hodnocení uživatelů: / 0
NejhoršíNejlepší 
Středa, 01. únor 2017

1703_KW2M_SPS_predavaniElektroměr KW2M získal na veletrhu SPS ocenění za nejpřínosnější produkt roku 2016. Porota kromě nadstandartních funkcí nejvíce ocenila benefity v podobě zjednodušeného zapojení a možnosti rozšiřovat počet měřicích bodů nebo škálu měření prostřednictvím rozšiřitelných modulů. Tím lze docílit rychlejší montáže ruku v ruce s úsporou místa v rozvaděči. To vše přináší úsporu lidské práce, snižuje výrobní náklady i spotřebu surovin. Ve výsledku Eco Power Meter KW2M Extreme vykazuje parametry výrobku „velmi šetrný“ k životnímu prostředí.

Systém automatizace budov společnosti Panasonic Electric Works, jehož nejnovější součástí je právě zmíněný oceněný elektroměr, si bere za cíl poskytovat srozumitelné řešení pro dohled nad spotřebou elektrické energie. Systém managementu energií, a tím se nemyslí jen energie elektrická, ale i stlačený vzduch, voda nebo další spotřební tekutiny a plyny, nabízí pohled v různých úrovní dohledu. Zatímco management vidí souhrnná data jednotlivých zemí, měst nebo továren v přehledných grafech či tabulkách, vedoucí výroby mají přístup k detailním hodnotám jednotlivých strojů nebo linek včetně základních ukazatelů kvality elektrické energie.

Bez měření nelze přikročit k adekvátním změnám. Jen přesná evidenci a detailní vyhodnocení parametrů před a po aplikaci úsporných opatření mohou vést ve svém důsledku k případnému nasazení na vedlejší lince, výrobní hale či v jiné továrně. Tak lze velmi rychle testovat různá alternativní řešení na různých místech a pak plošně nasadit nejlepší z nich. Data a výstupy lze sledovat na všech dostupných platformách jako jsou PC, tablety či mobilní telefony a to samozřejmě s bezpečnou ochranou dat proti neautorizovanému zneužití.

 

 

Přehled nových článků

insio


insio


insio

Buďte stále v obraze:

Chci odebírat novinky