Domů Samsung dnes zahájil prodej Galaxy S6 a Galaxy S6 edge

Samsung dnes zahájil prodej Galaxy S6 a Galaxy S6 edge

Tisk Email
Hodnocení uživatelů: / 3
NejhoršíNejlepší 
Pondělí, 20. duben 2015

515B8714-export-watermarkŠpičkové technologie, propracovaný design ze skla a kovu, vysoký výkon, maximální zabezpečení a bohatá nabídka bonusů. To je jen zlomek předností nových chytrých telefonů Galaxy S6 a Galaxy S6 edge, které se dnes začaly prodávat na českém trhu. 

Čeští a slovenští zákazníci se dočkali. Samsung dnes na prodejní pulty uvedl vlajkové lodě, smartphony Galaxy S6 a Galaxy S6 edge. Ty se vyznačují nejmodernějšími dostupnými technologiemi na trhu a pořídit si je zájemci mohou v několika barevných variantách a ve třech verzích s pamětí 32, 64 a 128 GB v cenách od 19 799 Kč.

„Chytré telefony Samsung Galaxy S6 a S6 edge představují to nejlepší, co si mohou zákazníci v oblasti mobilních zařízení v současné době pořídit. Abychom ještě více podtrhli kvalitu těchto smartphonů, obdrží k nim každý zákazník širokou nabídku prémiových aplikací v celkové hodnotě téměř 18 tisíc korun,“ říká Roman Šebek, ředitel divize mobilních zařízení společnosti Samsung Electronics Czech and Slovak.

V mobilních telefonech Samsung Galaxy S6 a S6 edge budou v rámci kategorie GALAXY Gift nabízeny ke stažení bonusové aplikace a služby, jako například půlroční předplatné elektronických verzí českých deníků a magazínů Reflex, Blesk, Deník Sport či Blesk pro ženy. Audiotéka nabídne šest čísel audio verzí magazínu nejen pro úspěšné muže Forbes a online videotéka Ivio s několika tisíci filmy pak poskytne 3měsíční premium účet zdarma. Hudební fanoušci ocení rovněž 3 měsíční Premium+ členství v hudební online streamingové službě Deezer Music, kde si můžete vychutnat 3 miliony skladeb. A navíc každý zákazník zdarma získá k dispozici 100 GB volné kapacity v cloudovém úložišti OneDrive na dva roky. Kompletní seznam bonusů GALAXY Gifts můžete nalézt na www.samsung.com/cz/galaxygifts.

Skleněné tělo smartphonů Galaxy S6 a Galaxy S6 edge, které je vyrobené z nejtvrdšího dostupného skla Corning® Gorilla Glass® 4, bude k dispozici v barevném provedení bílá perla, černý safír a zlatá platina u obou modelů, modrý topaz pouze u Galaxy S6 a zelený smaragd pouze u Galaxy S6 edge.

Varianty provedení

S6 32 GB – bílá perla, černý safír

S6 64 GB – bílá perla, černý safír, zlatá platina, modrý topaz

S6 128 GB – černý safír

S6 edge 32 GB – bílá perla, černý safír

S6 edge 64 GB – bílá perla, černý safír, zlatá platina

S6 edge 128 GB – černý safír, zelený smaragd

Doporučené maloobchodní ceny smartphonů Samsung Galaxy S6 a GALAXY S6 edge včetně DPH jsou pro český trh následující:

32 GB

64 GB

128 GB

Galaxy S6

19 799 Kč

22 599 Kč

25 399 Kč

Galaxy S6 edge

23 799 Kč

26 599 Kč

29 299 Kč

Pro uživatele je připravena rovněž celá řada doplňkového příslušenství, například flipové pouzdro Clear View Cover, flipové pouzdro s kapsou a S View, zadní kryt Clear Cover či podložka pro bezdrátové nabíjení. Nebudou chybět ani externí baterie (5 200 mAh), stereo sluchátka s ovládáním handsfree a hlasitosti či bluetooth audio přijímač/vysílač Level Link.

 Veškeré podrobnosti a fotografie produktů jsou k dispozici na www.samsungmobilepress.com.

 

Články na podobné téma

Přehled nových článků

insio


insio

Buďte stále v obraze:

Chci odebírat novinky