Domů Samsung představil novinky v oblasti monitorů

Samsung představil novinky v oblasti monitorů

Tisk Email
Hodnocení uživatelů: / 0
NejhoršíNejlepší 
Sobota, 13. únor 2016

staen_souborNavštěvníkům Samsung European Fora připravil Samsung detailní pohled na nejnovější technologie v oblasti monitorů pro spotřebitele i profesionály, které zlepšují uživatelskou zkušenost.

Společnost Samsung Electronics Co., Ltd. ukázala na Samsung European Foru v Monaku své nejnovější prohnuté monitory a představila výhody displejů zaměřených na profesionály z hlediska produktivity. Přehlídka sestává z různých sérií monitorů Samsung, které navozují pohlcující, komfortní a atraktivní zobrazovací prostředí. Nejnovější inovace společnosti Samsung jsou založené na prvotřídních komponentech a nenápadném designu, aby mezi firmy a domácnosti vnesly maximální pohodlí.

„Prostřednictvím pokrokového designu, kvality obrazu a vylepšení, která zvyšují pohodlí, vytváří naše rozrůstající se série monitorů pro rok 2016 nové příležitosti pro podniky a spotřebitele. Mohou si tak užít více produktivní a podmanivé prostředí,“ řekl Michael Zoeller, viceprezident a evropský šéf divize Visual Display ve společnosti Samsung Eletronics. „Těmito novinkami opět posouváme zobrazovací zařízení na vyšší úroveň.“

Pohodlné a stylové prohnuté monitory

Prostřednictvím nejnovějších monitorů CF591 a CF390 pokračuje Samsung ve vylepšování designu svých průkopnických displejů s prohnutou obrazovkou směrem k ještě větší kvalitě obrazu a uživatelskému komfortu. Tyto nejlepší monitory ve své třídě se zakřivením 1800R odpovídají tvaru lidského oka, a tak poskytují přirozenější zážitek ze sledování.

Oba monitory, Samsung CF591 i CF390, jsou vybaveny řadou funkcí, které jsou ještě více šetrné k očím a vyhovují dlouhodobému používání ve firmách i pro spotřebitele. Každý displej využívá technologie společnosti Samsung Eye Saver zabraňující poblikávání, aby zajistil stálost obrazu a snížil zatížení zraku uživatelů. Vestavěná technologie AMD FreeSync™ založená na HDMI® synchronizuje obnovovací frekvence obrazovky s AMD grafických karet uživatelů, aby snížila latenci na vstupu, trhání obrazu a zpoždění při hraní her a prohlížení interaktivního obsahu. Kromě toho umožňují monitory Samsung CF591 a CF390 široký pozorovací úhel 178 stupňů, takže si uživatelé mohou vychutnat čistý a detailní obraz z jakéhokoliv místa.

Nové prohnuté monitory CF591 a CF390 kombinují jedinečný prohnutý tvar s propracovaným kruhovým stojanem. Tento kruhový stojan doplňuje v případě modelu CF591 metalickou stříbrnou přední část a lesklou bílou zadní část displeje, a tak vytváří dokonale čistý, elegantní vzhled. Monitor CF591 ještě vylepšuje zážitek ze sledování díky trojstrannému designu bez rámečku, který minimalizuje rozptýlení a klade důraz na obsah na obrazovce.

Profesionální monitory zvyšující produktivitu

Profesionální UHD monitory Samsung UE850 nabízejí lepší vizuální vlastnosti a ergonomické funkce, které pomáhají profesionálům plnit úlohy zaměřené na detail. Prostřednictvím panelové technologie PLS umožňují natáčet obrazovku horizontálně i vertikálně v úhlu až 178°. V kombinaci s rozlišením UHD, které je čtyřikrát větší než standardní Full HD, poskytují monitory Samsung UE850 realistický obraz v brilantních barvách. Navíc utvářejí pohodlnější a příjemnější pracovní prostředí díky výškově nastavitelnému stojanu a možnosti připojit několik různých zařízení.

Praktické monitory pro bezdrátové mobilní nabíjení

Prostřednictvím vestavěné bezdrátové nabíjecí podložky povyšuje monitor Samsung SE370 (k dispozici ve variantách 23,6 a 27 palců) komfort pro profesionální uživatele na novou úroveň. Uživatelé totiž mohou jednoduše dobíjet svá mobilní zařízení kompatibilní se standardem Qi zatímco pracují. Jelikož je sloučeno více portů a kabelů pro nabíjení do jediného zařízení, snižuje monitor Samsung SE370 nepořádek na pracovním stole a zároveň šetří peníze, které by byly vynaložené za externí nabíjecí přístroje.

Více informací naleznete na news.samsung.com.

 

Články na podobné téma

Přehled nových článků

insio


insio

Buďte stále v obraze:

Chci odebírat novinky