Domů Samsung představil na veletrhu CES 2016 přelomový soundbar HW-K950

Samsung představil na veletrhu CES 2016 přelomový soundbar HW-K950

Tisk Email
Hodnocení uživatelů: / 0
NejhoršíNejlepší 
Neděle, 10. leden 2016

OmgR.samsung_soundbar_hw_k950_jpgNová generace audio produktů Samsung přináší do domácností pohlcující prostorový zvuk.

Společnost Samsung Electronics Co., Ltd., lídr v oblasti domácí zábavy, představila na veletrhu spotřební elektroniky CES 2016 v Las Vegas nové portfolio audio produktů včetně přelomového soundbaru s technologií Dolby Atmos® a vylepšených modelů Wireless Audio 360. Nové audio produkty jsou navrženy tak, aby uživatelům přinesly do domácností doslova pohlcující zvuk.

„Nové modely audio produktů Samsung nabízí zákazníkům naprosto dokonalý zvuk, se kterým se ještě neměli možnost v domácnosti setkat,“ řekl John JY Kim, viceprezident Visual Display Business ve společnosti Samsung Electronics. „Kombinace nového soundbaru s technologií Dolby Atmos® a nových SUHD televizorů Samsung přináší uživatelům ten nejlepší požitek z domácí filmové zábavy,“ dodává Kim.

 

Samsung a Dolby Atmos®: prostorový působivý zvuk s úchvatnými detaily

Samsung HW-K950 je prvním soundbarem společnosti Samsung vybaveným technologií Dolby Atmos® a vůbec prvním soundbarem na trhu, který tuto technologii přenesl i do zadních bezdrátových reproduktorů. Celá sestava HW-K950 poskytuje neuvěřitelný 5.1.4 kanálový zvuk. V tenkém a elegantním designu s výškou pouhých 2,1“ disponuje soundbar třemi předními a dvěma zadními reproduktory, které reprodukují bohatý a plný zvuk šířící se všemi směry. Ten je schopný naplnit jakýkoliv prostor a i přesto dokáže poskytnout naprosto detailní a realistické filmové zvuky od vystřelení šípu letícího přes celou místnost až po kolibříka létajícího nad hlavou.

 

Soundbar lze také bezdrátově připojit k subwooferu i zadním reproduktorovým jednotkám. Pro poutavé prostorové audio už není nutné využívat stropní reproduktory.

 

„Dolby Atmos® získal drtivou podporu od velkých studií a pokračuje v expanzi do dalších zařízení, včetně nového soundbaru Samsung HW-K950, jenž přináší bezkonkurenční zvukový zážitek do domácností,“ řekl Doug Darrow, Senior Viceprezident Dolby Laboratories. „Užitelé tak mohou zažít zvuk, který k nim přichází ze všech stran, a to i ze shora a s úžasnou jasností, sílou, detaily i hloubkou.“

 

Nové barevné přírůstky do série oceňovaných Wireless Audio 360

Samsung také na veletrhu představil celou řadu nových barevných a vzorovaných provedení modelů Wireless Audio 360. Ty přináší zvuk do celé domácnosti a zároveň jsou zajímavou dekorací do každé místnosti. Díky patentované technologii Ring Radiator může být reproduktor umístěn kdekoliv a přitom dokáže celý prostor naplnit vysoce kvalitním a vyváženým zvukem.

 

Samsung opět posouvá hranici v jednoduchosti dotykového ovládání těchto zařízení, které se stává ještě intuitivnější. Ovládat se dají i prostřednictvím nové aplikace v chytrých hodinkách Gear S2 a Gear S či inovované aplikaci Multiroom pro chytré telefony a tablety. Nové Wireless audio 360 modely nabízí nové smart home funkce včetně zvukových oznámení a nastavení domácího kina.

 

Model R5 získal na veletrhu CES 2016 v Las Vegas ocenění za inovace „Innovation Awards“.

 

Pro více informací včetně fotografií, videí a infografik navštivte news.samsung.com/global/samsung-to-reveal-groundbreaking-new-soundbar-at-ces-2016.  

 

Články na podobné téma

Přehled nových článků

insio


insio

Buďte stále v obraze:

Chci odebírat novinky