Domů TP-LINK expanduje na trh smartphonů se zařízením Neffos

TP-LINK expanduje na trh smartphonů se zařízením Neffos

Tisk Email
Hodnocení uživatelů: / 0
NejhoršíNejlepší 
Pondělí, 08. únor 2016

Neffos_1Společnost TP-LINK, největší světový dodavatel zařízení pro bezdrátové sítě Wi-Fi, nedávno představila novou řadu chytrých telefonů s označením Neffos.

Po celosvětovém úspěchu na trhu aktivních síťových prvků se firma chystá s novým konceptem proniknout i na trh mobilních zařízení.

Chytré telefony Neffos se objeví na globálních trzích již během letošního února. Jejich koncept je založen na přívětivosti pro uživatele – jednoduchém, intuitivním
a pohodlném ovládání. Zároveň by měly pomocí standardních protokolů komunikovat s dalšími inteligentními zařízeními v domácnosti a pro uživatele spolu s nimi vytvářet skutečný digitální ekosystém.

„Chtěli jsme stvořit jedinečné zařízení, které budou uživatelé rádi a přirozeně používat,“ říká prezident společnosti TP-LINK Jeffrey Chao. Chytré telefony Neffos představují pro TP-LINK krok novým směrem. Od výroby statických prvků (modemů, routerů, switchů, systémů pro inteligentní domácnost a dalších produktů) má nyní nakročeno do oblasti mobilních zařízení. Podle studie renomované výzkumné společnosti IDC z roku 2015 dosáhla společnost TP-LINK 42,9% podílu na celosvětovém trhu Wi-Fi zařízení, což je zhruba o třetinu více, než měl druhý výrobce v pořadí. Za své úspěchy vděčí TP-LINK velkou měrou své filozofii praktické použitelnosti v běžném životě, kterou uplatňuje při výzkumu a vývoji nových produktů.

Telefony Neffos budou uvedeny na vybraných trzích, mezi něž prozatím nepatří Česká ani Slovenská republika.

 

Články na podobné téma

Přehled nových článků

insio


insio


insio

Buďte stále v obraze:

Chci odebírat novinky