Domů Konference Fotovoltaika 2023, Fotovoltaika přehledně

Konference Fotovoltaika 2023, Fotovoltaika přehledně

Tisk Email
Hodnocení uživatelů: / 4
NejhoršíNejlepší 
Čtvrtek, 01. červen 2023

www.fotovoltaika2023.com

fotovoltaika1  Živnostenské společenstvo elektrotechniků, z.s., na četné žádosti  budoucích zhotovitelů FVE, projektantů FVE i revizních techniků, provádějících revize FVE, připravilo pro všechny zájemce,kteří  chtějí o fotovoltaice cokoliv vědět, dvoudenní konferenci ve dnech 14.-15.6. v KC Olšanka v Praze 
 Fotovoltaika 2023. 
Máte jedinečnou možnost se zde setkat se špičkovými odborníky v této oblasti  během dvou dnů a zeptat se  na cokoliv, co byste o fotovoltaice a FVE, chtěli vědět. Máte možnost získat  všechny informace které k projektování, výstavbě, provozu, revizím , a připojení  FVE do sítě distributora elektrické energie potřebujete vědět. 


Pozvali jsme všechny přední odborníky ať již se jedná o výkonného ředitele ČFA, Ing. Petra Mauleho L.LM, MBA, Ing.Zdeňka Hoška, předsedu představenstva České fotovoltaické asociace a soudního  znalce, kteří patří mezi špičkové znalce fotovoltaiky.Navíc se umí se svými znalostmi velmi o dobře podělit s účastníky  konferencí. Pana Daniela Anděla, ze společnosti Dehn, také nemusím představovat. Patří mezi dlouholeté lektory v oblasti ochran proti blesku a přepětí a umí rovněž velmi dobře své posluchače zaujmout. 
Na konferenci přivítáme, ředitele společnosti Blue Panther, pana Ing. Jaroslava Smetanu, který celý svůj  život v podnikání, zasvětil měřicím přístrojům a měření elektrických veličin.
Účastníci konference Fotovoltaika 2023  a zejména revizní technici ,ak budou mít možnost se dovědět vše o měření na FVE. 
Rovněž dalšího lektora nemusím dlouho představovat. Je jím Ing. Daniel Sidun, jednatel společnosti KIWA sk. Ve své dvouhodinové přednášce, 
věnované ochranám FVE proti přepětí pro stejnosměrné sítě do 1500 V DC a revizím fotovoltaických přepěťových ochran a jejich záludnostem seznámí účastníky konference se širokou problematikou ochran u FVE. Jeho přednášky patří vždy k velmi sledovaným , a bývají vždy účastníky konferencí hodnoceny jako jedny z nejlepších. O tom svědčí i skutečnost, že i dvě hodiny přednášek,odpovědí,na dotazy účastníků a vzájemnou výměnou zkušeností obvykle nestačí a diskuse pokračují i po skončení jeho přednášek  v předsálí. 
Velkým obohacením konference je i přítomnost pana Ivana Stránského, projektanta elektrických zařízení a FVE. Příjde se  na konferenci  podělit o zkušenosti s projektováním FVE velkých výkonů, včetně jejich poškození možným přepětím. Též zkušenostmi z  ochrany protibleskové ochrany a vyvedením  výkonu distribuci. 
Tradičně na konferenci vystoupí Ing.Jiří Hrazdil , Technické normy Brno, aby účastníky seznámil s důležitými normami v praxi elektrotechnika. 
Také druhý den je nabytý informacemi. Vystoupí Ing.Vlastimil Volejník , marketingový ředitel KOPOS Kolín. Věříme, že účastníky konference zaujme také  problematika bezpečnosti hašení solárních elektráren s výkladem a  postřehy z vybraných zásahů se kterými nás seznámi plk. Ing. Martin Legner, ředitel odboru IZS a jednotek PO, HZS. Velkým obohacením konference je účast a přednáška nejlepšího školitele v České republice  v osobním rozvoji v podnikání pana Iva Tomana, ze společnosti Taxus International. Je autorem mnoha knih, videí, bestsellerů .K jeho nejnovějším patří kniha  Jak prodávat z očí do očí. 
V současné době, kdy dochází ke snižování dotací,  bude hodně sledovaná přednáška, věnovaná dotacím na fotovoltaiku 2023 z programu Nová zelená úsporám, z fondu životního prostředí.
Velmi očekávaná přednáška   věnovaná požadavkům distributora na připojování FVE,  v podání Ing. Tomáše Škeříka, PREdistribuce, a. s. bude  vyvrcholením odborné části konference. Pro ty z vás, kteří se chcete dovědět, co to je franšíza, a její uplatnění v praxi, vám podá všechny důležité informace Ing. Jiří Krajča, produktový manažer České asosiace franšízingu. 
Jako na každé konferenci, jsou  v rámci doprovodného programu připraveny  výstavky všech partnerů, hlavních, stříbného a generálního partnera 
Tolik ve zkratce o velmi dobře obsazené dvoudenní konferenci,věnované fotovoltaice. 

Všechno podstatné, představení lektorů,partnerů ,podrobný program,důležité informace o poskytovaných slevách na vložném, včetně registrace na konferenci najdete na webové stránce,  www.fotovoltaika2023.com 

Těšíme se na setkání s Vámi 

Ing.Pavel Hála 

předseda ŽSE, 
organizační a odborný garant 
konference Fotovoltaika 2023

 

Přehled nových článků

insio


insio


insio

Buďte stále v obraze:

Chci odebírat novinky