Domů Samsung Pay pokračuje v celosvětové expanzi

Samsung Pay pokračuje v celosvětové expanzi

Tisk Email
Hodnocení uživatelů: / 0
NejhoršíNejlepší 
Středa, 24. únor 2016

Samsung-payV roce 2016 dosáhla služba mobilních plateb Samsung Pay historického milníku pěti milionů uživatelů. Prostřednictvím nových partnerství pokračuje v rozšiřování do dalších zemí.

Barcelona, 21. února 2016 – Společnost Samsung Electronics Co., Ltd. dosáhla milníku s nejvíce přijímanou službou mobilních plateb Samsung Pay. Již přibližně pět milionů registrovaných uživatelů provedlo platby v hodnotě přes 500 milionů dolarů v prvních šesti měsících fungování služby. To potvrzuje širokou míru přijetí Samsung Pay v Jižní Koreji a USA* a rostoucí míru využití Samsung Pay v každodenním životě spotřebitelů, kteří ji volí pro její užitečnost, pružnost a bezpečnost.

„Od svého uvedení na trh v loňském roce změnil Samsung Pay způsob, jakým lidé platí a používají své smartphony. Pozitivní přijetí služby ze strany spotřebitelů je patrné, stejně jako rostoucí dynamika tohoto procesu. Naším cílem je rozšířit Samsung Pay do více míst po celém světě. Naši zákazníci se mohou těšit na příchod dalších funkcí v tomto roce, řekl Injong Rhee, EVP a ředitel R&D v divizi Software and Services of Mobile Communications Business ve společnosti Samsung Electronics.

Rok 2016 je pro Samsung Pay ve znamení globální expanze – v březnu bude k dispozici v Číně a následně v průběhu roku v Austrálii, Brazílii, Singapuru, Španělsku a Velké Británii. Do nového plánu spuštění přibyde také Kanada.

Samsung Pay je v současné době k dispozici ve vybraných zařízeních Samsung Galaxy S6, S6 edge, S6 edge+ a Note 5, stejně jako v prémiových modelech středního segmentu jako Galaxy A5 a A7 představených v roce 2016.

Rozsáhlý ekosystém partnerství

Samsung Pay odstartoval v Jižní Koreji a USA loni. Nyní podporuje příslušné kreditní a debetní karty od více než 70 nadnárodních a regionálních bank.

Kromě mobilních plateb Samsung spolupracuje v Jižní Koreji s BC Card, Hana Card, KB Kookmin Card, Lotte Card, NH Nonghyup Card a Samsung Card, aby poskytl rychlou a snadnou službu on-line plateb. Díky této nové službě budou spotřebitelé moci při placení online použít Samsung Pay autentizaci přes otisk prstů.

V roce 2016 bude Samsung Pay podporovat čtyři hlavní platební sítě: American Express, China UnionPay, MasterCard a Visa. Mezi mnoho z velkých bank a partnerů jednotlivých států patří Abanca, American Express, Banco do Brasil, Banco Sabadell, Bradesco, Brasil Pre-Pagos, Caixa, CaixaBank, China Construction Bank, China Everbright Bank, China Guangfa Bank, China Minsheng Banking Corp, DBS, El Corte Inglés, HSBC, Imagin, Industrial and Commercial Bank of China, Itaú Unibanco, MBNA, Nationwide Building Society, Nu Bank, OCBC Bank, Ping An Bank, Porto Seguro, Santander, Standard Chartered Bank a Transport for London (TfL).

Samsung Pay: více než jen platba

Bezpečnou a snadno použitelnou službu mobilních plateb Samsung Pay lze využít při nákupech téměř všude, kde akceptují karty.

  • Jednoduché: Pro platbu přes Samsung Pay uživatelé jednoduše přejedou nahoru po displeji, naskenují svůj otisk prstu a platba se provede.
  • Bezpečné: Samsung Pay používá tříúrovňové zabezpečení umožňující bezpečné platby – ověřování otisků prstů, tokenizace a Samsung KNOX.
  • Téměř kdekoli**: Samsung Pay je kompatibilní s většinou stávajících i nových terminálů. To umožňuje uživatelům platit téměř všude, kde se karty přikládají nebo terminálem projíždějí.

Samsung Pay rozšíří své vylepšené služby nejen na kreditní a debetní karty. Uživatelé budou moci přidat přepravní průkazky, kupóny a členské karty, které tak poskytnou pohodlnější a flexibilnější platební zkušenosti v každodenním životě. 

Galaxy Experience

Samsung Pay je příkladem toho, jak Samsung nadále posouvá hranice hardwaru, softwaru a služeb. Vytváří tak zařízení, která zlepšují způsob připojení, sdílení a užívání si života. Díky ničím nerušeným mobilním zážitkům, které ztělesňují nejmodernější a nejvýkonnější chytré telefony, posunuje Samsung hranice soudobých technologií. 

 

Přehled nových článků

insio


insio


insio

Buďte stále v obraze:

Chci odebírat novinky