Domů Polsko hostí nejvýznamnější telco událost střední Evropy, zlatým partnerem je český Dial Telecom

Polsko hostí nejvýznamnější telco událost střední Evropy, zlatým partnerem je český Dial Telecom

Tisk Email
Hodnocení uživatelů: / 1
NejhoršíNejlepší 
Pondělí, 18. květen 2015

DT-100x60Předání zkušeností na úrovni ředitelů a majitelů firem, ale i předvídání další trendů v oboru ICT je ústřední linkou konference Capacity CE 2015. Jde o nejvýznamnější telco událost ve střední a východní Evropě se sérií networkingových setkání a diskuzí, která se letos uskuteční 10. a 11. června ve Varšavě. Vystoupení zlatého partnera akce, českého Dial Telecomu, je zařazeno na úvod konference, hned po diskuzi s polským ministrem správy a digitalizace, Bogdanem Dombrowskim.

 

Letošní ročník konference Capacity bude kromě tradičních networkingových polední věnován rovněž panelovým diskusím s významnými osobnostmi ICT businessu. Zahajovací keynote pana Bogdana Dombrowskiho, ministra správy a digitalizace v Polsku, a Jaroslawa Starczewskiho (Orange Polska) a následná panelová diskuse se bude zabývat příležitostmi na trhu a možnostmi růstu v této oblasti na specifickém polském trhu. 

První den se bude široce zaobírat návratností investic do OTT technologií (over-the-top) a zvýšené poptávce po OTT službách, při nichž dochází k distribuci audiovizuálního obsahu přes internet.

Druhý den konference se ponese v duchu Dark Fibre, tedy panelové diskuze o tom co přináší páteřní sítě v optice, které se zúčastní zástupci operátorů Dial Telecomu (Tomáš Strašák), EuNetWorks, Hawe Telekom a Interoute. Druhá část dopoledne pak bude o možnosti setkat se se společnostmi z regionu okolo Baltského moře. 

5-capacity

O konferenci Capacity CE 2015

Setkání nejvýznamnějších středoevropských telekomunikačních společností. Již třináctý ročník prestižní konference Capacity CE poslouží jako platforma pro diskusi o nových technologických i obchodních přístupech, zároveň nabídne zúčastněným řadu možností k získání nových obchodních příležitostí. Zlatým partnerem je český poskytovatel telekomunikačních služeb Dial Telecom.

Z konference Capacity CE se stala nejvýznamnější telekomunikační událost pro střední a východní Evropu v rámci velkoobchodních trhů. O významu a oblibě setkání svědčí loňské statistiky. Pražské konference se zúčastnilo více než 250 delegátů ze 120 společností nejen z CEE regionu, ale také ze zbytku Evropy, Číny, Ruska a zámoří, celkem z 30 zemí. Více než 40 % účastníků byli ředitelé firem a vyšší pozice.

Akce poskytuje optimální prostor pro získání informací o aktuálním vývoji na trhu. Konference má také silné zaměření na vytváření vlastní sítě kontaktů, mj. operátorů, poskytovatelů služeb, poskytovatelů internetových služeb, mobilních operátorů, programátorských společností v rámci střední a východní Evropy, ale i mezinárodních trhů. Více o konferencích na http://www.capacityconferences.com/.

 

 

Přehled nových článků

insio


insio


insio

Buďte stále v obraze:

Chci odebírat novinky