Domů Automatický přepínač zdrojů ATS 30 až do 30 A

Automatický přepínač zdrojů ATS 30 až do 30 A

Tisk Email
Hodnocení uživatelů: / 1
NejhoršíNejlepší 
Čtvrtek, 09. duben 2015

Eaton Elektrotechnika s.r.o., přední světový elektrotechnický výrobce, uvedla na trh automatický přepínač zdrojů ATS 30. Jedná se o řešení pro zajištění kvalitního napájení pro IT zařízení až do proudu 30 A, které je určeno pro montáž do datového rozvaděče. Přepínač Eaton ATS 30 byl navržen s ohledem na zajištění redundantního napájení pro zařízení s jedním přívodem. Pomocí tohoto přepínače může být prakticky libovolné IT zařízení s proudovým odběrem až 30 A napájeno ze dvou nezávislých zdrojů, i když má pouze jeden napájecí vstup.

Dosud platilo, že jen servery nejvyšších řad podporují duální napájení elektrickou energií v rámci své standardní technické výbavy. Naproti tomu většina síťových zařízení a základních serverů má pouze jedno připojení napájení a právě pro ně je přepínač zdrojů určen. Díky přepínačům řady Eaton STS (Source Transfer Switch) a ATS (Automatic Transfer Switch) může být i toto zařízení připojeno k sekundárnímu napájení.

Nový přepínač pochází z řady automatických přepínačů. Oba zdroje napájení (primární a sekundární) jsou přímo zapojeny do ATS v datovém rozvaděči pomocí svorkovnice. Eaton ATS řídí zdvojení tohoto elektrického napájení. V případě, že primární zdroj selže, ATS automaticky přepne na sekundární zdroj, čímž předchází nežádoucímu přerušení provozu.

„Vzhledem k těmto vlastnostem se přepínač zdrojů ATS 30 výborně hodí do serveroven a síťových infrastruktur, kde je důraz kladen na vysokou stabilitu provozu, přičemž je preferováno automatizované vyřešení situace v případě náhlého selhání primárního zdroje elektrického proudu," vysvětluje Jindřich Bulva, produktový manažer Eaton Power Quality.

Díky vysoce kvalitnímu návrhu přepínačů Eaton STS a ATS nabízí ve srovnání se síťovými zařízeními s dvojitým napájením oba tyto přístroje vysoce konkurenceschopné cenové řešení. Jednotku ATS o výšce 1U lze snadno instalovat do datového rozvaděče. Stavové LED diody indikují stav jednotlivých zdrojů a stav přístrojů Eaton ATS. Navíc ATS 30 standardně poskytuje připojení k síti pomocí komunikační karty Web/SNMP, což uživatelům umožňuje přistupovat, konfigurovat a spravovat tyto jednotky i vzdáleně.

 

Přehled nových článků

insio


insio


insio

Buďte stále v obraze:

Chci odebírat novinky