Domů Pozvánka na certifikační kurz EU - CERT.HP

Pozvánka na certifikační kurz EU - CERT.HP

Tisk Email
Hodnocení uživatelů: / 1
NejhoršíNejlepší 
Čtvrtek, 16. duben 2015

staen_souborKurz se bude konat ve Střední polytechnické škole Brno, Jílová 36 g, je ve dvou částech vždy po třech dnech. Je to celkem šest dnů přednášek a praktické výuky. Zahájení první i druhé části bude vždy ve čtvrtek v 10.00 hod a ukončení vždy v sobotu odpoledne.

 Část 1: čtvrtek 14. května, pátek 15. května a sobota 16. května 2015.

Část 2: čtvrtek 11. Června, pátek 12. června a sobota 13. června 2015,

 Přednášená témata dle doručené předlohy evropské asociace TČ (EHPA): marketing, náklady na TČ, TČ a životní prostředí, primární okruhy a geologie, energeticky efektivní budovy, technické detaily, distribuce tepla, zdroje tepla, regulace, montážní místo, instalace, elektrozařízení, záruční podmínky, údržba a servis, poruchy.

Cena kurzu včetně skript a stravy: 9000,– pro členy AVTČ • 13 000,– pro nečleny Asociace, 9 000,– pro školy • 10 % sleva pro členy Cechu topenářů.

Na základě závěrečného písemného testu, ověření praktických znalostí a ústní zkoušky obdrží úspěšní absolventi EUROCERTIFIKÁT PRO MONTÁŽ, OPRAVY A SERVIS TEPELNÝCH ČERPADEL platných v zemích EU.

Tento ojedinělý specializovaný kurs poskytuje rozsáhlé informace vycházející z nejnovějších poznatků v oboru tepelných čerpadel. Studijní materiály byly zpracovány evropskými specialisty, působící v Evropské asociaci tepelných čerpadel.

Kurz je určen především pro vedoucí pracovníky, šéfmontéry ve firmách, které tepelná čerpadla instalují, dodávají, případně dělají servis, dále pro pracovníky, kteří se zabývají navrhováním, projektováním a poradenstvím, energetické poradce a auditory, vyučující a mistry odborného výcviku, a všechny, kteří chtějí získat cenné informace v oboru tepelných čerpadel. Do programu kursu jsou zařazeny také zcela nové informace vycházející ze současné legislativy.

Termín závěrečné zkoušky, která se uskuteční v Praze, bude stanoven dodatečně. Ve škole je zajištěno ubytování a stravování. Ubytování cca 350,– až 500,– za noc (hradí účastník).

Vzhledem k tomu, že počet účastníků je limitován doporučujeme odeslat závazné přihlášky co nejdříve. Po potvrzení přijetí a zaregistrování přihlášky zaplatíte vložné dle dalších instrukcí. Daňový doklad Vám bude vystaven a předán při prezenci.


Závazná přihláška je k vyplnění na www.avtc.cz

Vyřizuje:

Ing. Dagmar Vaverková, sekretariát AVTČ (Asociace pro využití tepelných čerpadel), Slavíkova 26, 130 00 Praha , 721 363 610, Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript , www.avtc.cz

Mediální partner AVTČ: www.tzb-info.cz

 

 

Přehled nových článků

insio


insio


insio

Buďte stále v obraze:

Chci odebírat novinky