Domů Odpínače Eaton P1 a P3 nově s prodlužovacími hřídelemi zvyšují bezpečnost techniků i zařízení

Odpínače Eaton P1 a P3 nově s prodlužovacími hřídelemi zvyšují bezpečnost techniků i zařízení

Tisk Email
Hodnocení uživatelů: / 1
NejhoršíNejlepší 
Pátek, 01. srpen 2014

Eaton_P1-P2-odpinacePraha, 30. července 2014 – Odpínače P1 a P3 v provedení s krytím IP65 od společnosti Eaton Elektrotechnika jsou nově k dispozici ve variantě s kovovými prodlužovacími hřídelemi, která je určena pro snadnou montáž do elektrických rozváděčů. Projektanti jednotlivých zařízení a systémů mají nyní možnost zajistit odpojení zátěže při proudech v rozsahu 25 až 100 A uvnitř rozváděče s hloubkou až 600 mm. Díky tomu lze zabezpečit maximální možnou ochranu provozního personálu i samotného zařízení.

Variantnost dle požadavků zákazníka

Díky širokému portfoliu přepínačů, ovládacích rukojetí i hřídelí, které společnost Eaton nabízí, lze zkompletovat takřka libovolnou sestavu na základě konkrétních požadavků zákazníka. Již kompletní prefabrikované sestavy s přepínatelným uspořádáním nulového vodiče a pomocných kontaktů pak uživateli uspoří náklady i čas od procesu objednávky až po samotnou instalaci.

Minimální výkonové ztráty a dlouhá životnost

Mechanismus ručního ovládání „P“ odpínačů pracuje s přímou vazbou na kontakty zařízení. Pevně konstruované spínací prvky jsou navrženy pro použití jako hlavní vypínač (on/off), a to buď s, nebo bez funkce nouzového zastavení. Rovněž je lze použít jako odpínače údržbové, opravářské či bezpečnostní. „P“ odpínače jsou charakteristické vysokou provozní spolehlivostí, dlouhou dobou životnosti a minimálními výkonovými ztrátami.

Prodlužovací hřídele s hloubkou 400 a 600 mmEaton_P1-P2-odpinace

Uživatel může odpínače při instalaci jednoduše připevnit na montážní lištu nebo na montážní desku. Prodlužovací hřídele s vazbou na dveře rozváděče jsou k dispozici pro rozváděče s hloubkou 400 a 600 mm. Ovládací prvky standardně uzamykají přepínač v poloze „zapnuto“ a chrání tak dveře rozváděče proti nechtěnému otevření za provozu.

Možnost uzamčení visacím zámkem i cylindrickou vložkou

Uzamykatelné ovládací prvky u hlavního vypínače lze použít k uzamčení rozváděče až třemi visacími zámky s průměrem oka 8 mm. Ovládací prvky řady „K“ umožňují rovněž uzamknout dveře rozváděče v otevřené poloze za pomocí visacích zámků s průměrem oka 6 mm, nebo pomocí cylindrických zámkových vložek.

Nástroj pro odemknutí dveří v poloze „zapnuto“

Eaton zákazníkům nabízí i volitelný nástroj, kterým lze odemknout dveře v poloze „zapnuto“, např. za účelem nalezení závady bez odpojení napájecího zdroje.

Další informace o produktech společnosti Eaton lze nalézt na http://www.eaton.cz nebo http://www.eatonelektrotechnika.cz .

 

Přehled nových článků

insio


insio


insio

Buďte stále v obraze:

Chci odebírat novinky