Domů Hygienické motory s hladkým povrchem

Hygienické motory s hladkým povrchem

Tisk Email
Hodnocení uživatelů: / 0
NejhoršíNejlepší 
Neděle, 20. červenec 2014

Hygienick_motory_-obrzekBargteheide, 2013-05-13 NORD uvádí na trh nové motory s hladkým povrchem pro aplikace s vysokými nároky na hygienu provozu. Třífázové asynchronní motory bez chladících žeber jsou speciálně vhodné pro použití v potravinářském a nápojářském průmyslu, protože se snadněji čistí než žebrované motory.

 Nové hygienické motory jsou vyrobeny z hliníku a lze je dodat s povrchovou úpravou nsd tupH, která zajistí antikorozní vlastnosti na úrovni nerezové oceli a přitom bez rizika odlupování, které hrozí při ochraně lakováním. Tato povrchová úprava, vyvinutá firmou NORD, splňuje požadavky potravinářského standardu FDA Title 21 CFR 175.300. Motory jsou dodávány ve verzi s/bez ventilátoru a krytí IP66, v první fázi ve velikostech 80,90 a 100, ve výkonech od 0,37 do 2,2kW. Třída účinnosti nové řady je IE2 a vyšší. Doplňkově lze motory vybavit tepelnou ochranou (termistor PTC nebo bimetal), elektromagnetickou brzdou nebo snímačem otáček.

Hladký povrch motoru umožňuje snadné čištění a představuje ideální hygienické řešení, zvláště v kombinaci se snadno omyvatelnými převodovkami od NORDu. Nová řada je plně kompatibilní s celým programem firmy NORD, což umožňuje variabilitu dodávaných pohonů.

 

Přehled nových článků

insio


insio


insio

Buďte stále v obraze:

Chci odebírat novinky