Domů Mít všech pět pohromadě

Mít všech pět pohromadě

Tisk Email
Hodnocení uživatelů: / 0
NejhoršíNejlepší 
Úterý, 08. červenec 2014

LARA_koncept_03Hledáte jedinečný výrobek, který by dokázal chytře a efektivně skloubit řadu funkcí, jež každodenně využíváte? Přejete si, aby byl tento výrobek vybaven intuitivním ovládáním, případně aby jej bylo možné pohodlně ovládat přes mobilní telefon? Nechcete přitom ani trochu slevit z vysokých nároků na design takového výrobku? Pak přestaňte hledat, protože nový ryze český produkt s názvem LARA koncept splňuje všechny vaše požadavky a ještě mnohem víc! Rádio ve vypínači LARA koncept je zázračná krabička, která dokáže skloubit nadčasový design a jednoduchou eleganci s vysokým uživatelským komfortem a funkčností.

 Multifunkční přehrávač LARA se vejde do otvoru pro klasické vypínače, které máme běžně doma na zdi. Pomocí ovládacího panelu s barevným OLED displejem si lze vybrat jednu z pěti základních funkcí. Systém v sobě ukrývá rádio, hudební přehrávač, videotelefon, intercom, audiozónu a volitelně ho můžete doplnit také o kvalitní reproduktory. Můžete si tak například pouštět své oblíbené písničky či rádio v kuchyni při vaření nebo v koupelně když se koupete. Jistě přitom oceníte kvalitní zvuk bez nepříjemného šumu, který občas vydávají klasická rádia. Komunikace se členy rodiny, kteří se právě nacházejí v jiných pokojích, rovněž nemusí být problém. Stačí nainstalovat do příslušných místností systém LARA koncept a získáte tak praktický domácí telefon.

Kouzlo LARA konceptu tkví v tom, že jej snadno připojíte na místo pro klasický vypínač a pomocí ethernetového kabelu spojíte s vaším routerem. Ovládací panel LARA se pak stává stylovou ozdobou vašeho interiéru. LARA koncept je k dispozici v široké škále barevných odstínů a provedení, včetně 4 různých variant reproduktorů, které kvalitou svého zvuku uspokojí i toho nejnáročnějšího posluchače. V jediném zařízení, jehož rozměry nejsou větší, než běžná zásuvka nebo vypínač (86 x 86 mm), se tak snoubí 5 skvělých funkcí, s jednoduchým ovládáním a unikátním provedením. Mít všech pět těchto funkcí pohromadě, nebylo nikdy snazší. Více informací naleznete na www.inels.cz/chytry-dum/komfort/lara.

 

Přehled nových článků

insio


insio


insio

Buďte stále v obraze:

Chci odebírat novinky