Domů Dial Telecom spouští nové webové stránky

Dial Telecom spouští nové webové stránky

Tisk Email
Hodnocení uživatelů: / 0
NejhoršíNejlepší 
Sobota, 26. duben 2014

DT_novy_webDial Telecom, a.s., přední český poskytovatel datových a hlasových služeb, spustil novou podobu svých webových stránek. Ústředním motivem je multimediální prezentace služeb společnosti namísto strohé záplavy čísel, dat a technických parametrů. Modernizovaná grafická úprava je přehlednější, návštěvníci žádané informace naleznou podstatně rychleji.

 

Inovovaný vzhled webu www.dialtelecom.cz zaujme moderním designem s interaktivními ovládacími prvky. Produkty společnosti jsou zde rozděleny do čtyř hlavních kategorií:

  • připojení k internetu;
  • přenos firemních dat mezi pobočkami;
  • hlasové služby;
  • služby pro housing a cloud.

 Každá z kategorií je doplněna videem, na kterém zahrnuté služby prezentuje přímo odpovědný manažer Dial Telecom. Nabídka je tak představena nejen jako souhrn parametrů, dat, grafů a tabulek, jak je u většiny technologických společností běžné. Do popředí se dostávají konkrétní lidé, zaměstnanci Dial Telecom. Webové stránky jsou rovněž připraveny pružně reagovat na názory a připomínky návštěvníků a začlenění nových produktů a služeb.

 „Pevně věřím, že návštěvníci našeho nového webu ocení nejen jeho moderní grafické zpracování, ale i přehlednou strukturu. Našim cílem bylo, aby stávající i potenciální zákazníci a obchodní partneři mohli dohledat jakoukoliv informaci během okamžiku. Zároveň jsme se je snažili nezahlcovat čísly a parametry, ale raději jsme obsah vhodně doplnili multimédii,“ říká Martina Setunská, marketingová manažerka Dial Telecom, a.s., která na vznik nového webu dohlížela.

 Kromě mandatorních kategorií návštěvník na novém webu najde například i slovník ICT pojmů, mapu mezinárodní optické sítě Dial Telecomu, reference (některé rovněž ve video podobě) či aktuálně také další díl série Dial Telecom News. V něm se role moderátora televizních zpráv komentujících firemní dění zhostil přímo obchodní ředitel Dial Telecom, a.s., pan Tomáš Strašák. Nová vydání Dial Telecom News jsou publikována čtvrtletně. Druhý díl si můžete prohlédnout zde: http://vimeo.com/user13422584/review/90318867/2979ae5547

 

Přehled nových článků

insio


insio


insio

Buďte stále v obraze:

Chci odebírat novinky