Domů Představujeme Xperii 10 III: Přináší výhody 5G širokému publiku v elegantním, výkonném a voděodolném telefonu

Představujeme Xperii 10 III: Přináší výhody 5G širokému publiku v elegantním, výkonném a voděodolném telefonu

Tisk Email
Hodnocení uživatelů: / 0
NejhoršíNejlepší 
Neděle, 18. duben 2021

thumbnail14. dubna 2021 – Společnost Sony s potěšením představuje nejnovější přírůstek do své oblíbené řady Xperia 10 a uvádí na trh model Xperia 10 III, první ze série Xperia 10, který nabízí 5G konektivitu. Xperia 10 III je plná zábavních funkcí, nabízí prodlouženou životnost baterie  a přichází ve stylovém, kompaktním, lehkém a voděodolném těle. Xperia 10 III je výjimečný telefon střední třídy, který byl navržen s ohledem na výkon, rychlost a užitnou hodnotu.


•    První model řady Xperia 10 s 5G konektivitou a mobilní platformou Qualcomm® Snapdragon ™ 690 5G
•    O 25 % větší kapacita baterie než u modelu Xperia 10 II díky 4500mAh baterii – baterie zůstane v dobré kondici až po dobu tří let používání
•    Vylepšený elegantní a lehký design s odolností proti vodě a prachu splňující normy IP65 / IP68 se sklem Corning® Gorilla® Glass 6
•    Vylepšení pro fotografování při slabém osvětlení nebo snímání pohybujících se předmětů s novým fotoaparátem s trojitým objektivem a dalšími funkcemi, jako je nová detekce zvířat v automatickém režimu
•    6” FHD+ OLED displej s poměrem stran 21 : 9 bez výřezu, který přináší podporu HDR pro skvělý zážitek z filmu
•    DSEE Ultimate pro zvuk blížící se kvalitě High-Resolution Audio a optimální potěšení z poslechu – ať už s kabelovým připojením přes 3,5mm konektor nebo bezdrátovým připojením
•    K dispozici ve třech stylových barvách, které vyhoví jakémukoli vkusu
Vynikající výkon se silou 5G
Uživatelé si mohou na cestách s telefonem Xperia 10 III více užívat čehokoliv, co rádi dělají. Model kombinuje výkonnou baterii s dlouhou výdrží s rychlostí 5G pro rychlé streamování a stahování – ať už posloucháte zvuk blížící se kvalitě High-Resolution Audio ve sluchátcích díky kompatibilitě s DSSE Ultimate nebo sledujete oblíbené filmy na křišťálově čistém FHD+ OLED displeji. Mobilní platforma Qualcomm® Snapdragon™ 690 5G si snadno poradí s aplikacemi, filmy, hrami a dalším. Přináší vysoký výkon a energetickou účinnost pro vynikající konektivitu. Díky inteligentnímu připojení Smart connectivity využívá Xperia 10 III technologii hlubokého učení Xperia, která používá knihovny neuronových sítí společnosti Sony a analyzuje signály Wi-Fi. Dokáže díky tomu předpovědět blížící se problémy s připojením.  
Xperia 10 III před připojením posoudí kvalitu dostupné Wi-Fi, takže se nebude připojovat k Wi-Fi, která nefunguje. Pokud předpovídá jakýkoliv kompromis v kvalitě připojení Wi-Fi, použije místo toho mobilní data.
Energie pro celý den, která vydrží díky své 4500mAh baterii s dlouhou životností má Xperia 10 III o 25% větší kapacitu než její předchůdce Xperia 10 II a umožňuje uživatelům využívat ty nejlepší funkce, které telefon nabízí. Díky adaptivnímu nabíjení nabízí Xperia uživatelům maximální spolehlivost výdrže baterie, a to i po třech letech používání. Adaptivní nabíjení Xperia funguje tak, že při nabíjení monitoruje baterii, aby nedošlo k jejímu přetěžování – udržuje baterii déle v dobrém stavu. Navržena tak, aby byla robustní, navržená pro praktičnost.Přestože má Xperia 10 III velký 6" displej, měří telefon pouze 68 mm na šířku – ideálně padne do ruky. S hmotností pouhých 169 g je lehký a snadno se s ním manipuluje – ať už při fotografování nebo hraní her. Xperia 10 III je voděodolná a splňuje normy IP65 / 68. Díky použití Corning® Gorilla® Glass 6  je také neuvěřitelně odolná. Její robustní konstrukce zajistí, aby telefon odolal každodenním hrozbám poškození. Sklo Corning® Gorilla® Glass 6 je také odolnější proti poškrábání – takže Xperia 10 III je spolehlivým společníkem pro ty, kteří mají telefon neustále u sebe.
Xperia 10 III staví svým 6" OLED displejem s poměrem stran 21 : 9 a podporou HDR na světově proslulých odborných znalostech společnosti Sony v oblasti televizorů. Díky displeji TRILUMINOS™ pro mobilní technologie, který se nachází v televizorech BRAVIA®, a optimalizaci obrazu videa, poskytuje OLED displej neuvěřitelně bohaté, přirozené barvy a hlubší černou. Je také schopen zobrazovat obsah HDR, který má širší dynamický rozsah jasu než standardní formáty videa, což vylepšuje kontrast i barvy. Jasné části obrazu budou jasnější a paleta barev se rozšíří, čímž zobrazuje jasnější modré, zelené, červené a vše mezi tím.
Fotoaparát se třemi objektivy, který nabízí možnosti ultraširokého a širokého objektivu a teleobjektivu, umožňuje uživatelům pořizovat širokou škálu snímků – od rozsáhlých krajin až po expresivní portréty. Extrémně široký 16mm objektiv umožňuje fotografům pořizovat širokoúhlé snímky zachycující ohromující krajiny a scenérie v plném rozsahu. Všestranný 27mm objektiv je širokoúhlý objektiv, který je ideální pro nejrůznější situace při fotografování a podmínky se slabým osvětlením, zatímco 54mm teleobjektiv umožňuje uživatelům přiblížit se k fotografovaným objektům – což je ideální pro portréty.
Automatický režim modelu Xperia 10 III nyní nabízí funkci detekce zvířatiii, která dokáže identifikovat, zda je subjekt pes, nebo kočka. Poté odpovídajícím způsobem upraví rychlost závěrky a citlivost ISO a pořídí fotografie s menším rozmazáním.
Vylepšený objektiv F1.8 a vylepšený algoritmus zpracování obrazu umožňují uživatelům pořizovat fotografie při slabém osvětlení s menším šumem, a to jak v nočním režimu, tak v automatickém režimu. Při fotografování za jasného slunečního svitu nebo v protisvětle pomáhá funkce Auto HDR zabránit podexponování tmavých oblastí snímku nebo přeexponování v jasných částech, čímž zajišťuje lepší viditelnost tváří a výrazů.
Při fotografování v režimu Burst snímá Xperia 10 III rychlostí 10 sn./s. Tím zajistí, abyste nikdy nezmeškali objekty v pohybu. Navíc funguje automatická expozice u každého snímku.
Xperia 10 III dále nabízí nahrávání videa v rozlišení 4K, což uživatelům umožňuje natáčet videa se čtyřnásobným rozlišením oproti Full HD. Technologie SteadyShot™ zajišťuje plynulá videa bez roztřesení i při nahrávání v pohybu.
Výjimečná kvalita zvuku, bezdrátově nebo pomocí kabelu Xperia 10 III nabízí výjimečný zvuk, ať už si užíváte poslechu s bezdrátovým zvukem v kvalitě High-Resolution Audio nebo pomocí 3,5mm zvukového konektoru pro připojení ke kabelovým sluchátkům. Spolu s nativním přehráváním zvuku v kvalitě High-Resolution Audio je Xperia 10 III také vybavena technologií DSEE Ultimate , která využívá AI k vylepšení skladeb na úroveň blízkou kvalitě zvuku v High-Resolution Audio automatickým zlepšováním zvukové frekvence a bitové rychlosti v reálném čase.
Určeno pro multi-tasking. U modelu Xperia 10 III bylo jedinečné uživatelské rozhraní Sony s více okny na širokoúhlém displeji s poměrem stran 21 : 9 vylepšeno o novou funkci Pop-up window. Ta je dokonalým pomocníkem pro multi-tasking a umožňuje uživatelům překrývat jedno okno druhým. Mohou tedy rychle zvládnout úkol, jako je odpověď na zprávu, a pak se vrátit zpět ke hře, kterou hrají, nebo na webovou stránku, kterou procházejí.
Snadný přenos obsahu ze starého telefonu. Aplikace Xperia Transfer 2 umožňuje uživatelům přenést obsah, na kterém jim záleží, ze starších smartphonů Android nebo iOS do nového modelu Xperia 10 III. Od fotografií, videí a hudby až po kontakty, kalendář, historii hovorů a zprávy (SMS / MMS) – vše lze rychle, bezpečně a snadno přenést.
Příslušenství
K modelu Xperia 10 III je k dispozici nový vylepšený antibakteriální kryt. Byl navržen tak, aby byl odolný. Kryt je vybaven vestavěným stojánkem, který umožňuje vodorovné umístění a poskytuje pohodlný zážitek ze sledování. Je potažen antibakteriálním materiálem, který poskytuje až 99,9%  ochranu – brání množení bakterií a udržuje čistotu krytu.

Dostupnost
Xperia 10 III bude dostupná v průběhu léta 2021.


INFORMACE PRO MÉDIA:
Další informace, obrázky a videa naleznete na:  
https://presscentre.sony.eu/  
Corporate Communications Europe, Sony Europe

Pro více informací, prosím, kontaktujte:
Lucie Brochová, Consultant, PR agentura společnosti SONY, Bison & Rose, +420 739 483 442, e-mail: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript

 

Přehled nových článků

insio


insio


insio

Buďte stále v obraze:

Chci odebírat novinky