Domů Dva nabité dny Virtuálního veletrhu EPLAN!

Dva nabité dny Virtuálního veletrhu EPLAN!

Tisk Email
Hodnocení uživatelů: / 0
NejhoršíNejlepší 
Úterý, 13. duben 2021

Virtual Veletrh 1200x628 Cz DateVirtuální veletrh EPLAN otevře své digitální brány tento rok již pošesté – a poprvé bude dokonce dvoudenní. Očekávat můžete širokou škálu témat zaměřených na profesionální projektování a integrované end-to-end procesy. Živé rozhovory vrcholového managementu, osvědčené postupy zákazníků a nová zóna věnovaná partnerům – to vše nabídne množství inspirace. Webová vysílání specifická pro jednotlivá odborná témata i každou zemi, stejně jako softwarové ukázky nových řešení na platformě EPLAN, včetně vazeb na cloud – to vše přináší nové podněty a vyhlídky na další vývoj.
Pouhé dva týdny po digitálním veletrhu Hannover Messe přijde ta chvíle – EPLAN otevře brány své největší digitální akce roku.

Virtuální veletrh EPLAN, celosvětově zavedený formát, se bude konat již pošesté a představí při tom nový, čistý design a spoustou tematických rozšíření pro vedoucí pracovníky i uživatele. „Po úspěchu minulých let rozšiřujeme Virtuální veletrh EPLAN tak, aby naplnil celé dva dny napříč časovými pásmy,“ říká výkonný ředitel EPLAN Software & Service Haluk Menderes.Haluk Menderes Má to jednoduchý důvod: je třeba pojmout více témat a zájem návštěvníků roste. Téměř o 20 % vyšší počet účastníků z více než 70 zemí v roce 2020 dokazuje význam této velké virtuální události zcela jasně!
Vedoucí pracovníci a uživatelé – ten pravý program pro každého
Špičkové diskuze na manažerské úrovni o ekosystému pro průmyslovou automatizaci, potenciál řídicích systémů a konstrukce rozvaděčů či problematika vazeb mezi softwarovými nástroji CAE a vývojovými prostředími (roundtrip engineering) – to je jen několik témat z letošního pestrého programu. Doplní je nové živé rozhovory o průmyslovém managementu, mj. z oborů automobilového průmyslu, energetiky, automatizace technických zařízení budov, námořní dopravy a procesní výroby.
Připravujeme šest různých živých ukázek k softwarovým tématům na každý den a odborníci vám poskytnou praktické informace o inovacích platformy EPLAN. Na programu jsou také příležitosti nových cloudových služeb v rámci EPLAN ePulse a zvyšování efektivity inženýrské práce při konstrukci rozvaděčů řídicí techniky a napájení. A v neposlední řadě – můžete se i pobavit v různých online hrách, kde si (virtuálně) zasoutěžíte o ceny, zahrnující tři online školení na téma aktualizace platformy EPLAN.
Tentokrát se s vlastními prezentacemi představí také partneři
Leadership TalkNovinkou bude komunitní oblast, která nabízí všem společnostem zapojeným do programu EPLAN Partner Network možnost vlastní prezentace. Vznikne tak malý veletrh uvnitř celého virtuálního veletrhu. Bezpočet příležitostí pro networking je dalším důvodem k účasti: živý chat, nyní včetně videochatu 1:1, dává vám i ostatním zájemcům z celého světa šanci si ve virtuálním prostoru promluvit o obchodech a vyměňovat si nápady přes hranice států.
Registrovat se můžete zdarma na: https://www.eplan.cz/spolecnost/kalendar-akci/eplan-virtual-fair/


 

Přehled nových článků

insio


insio


insio

Buďte stále v obraze:

Chci odebírat novinky