Domů Sledujte a poslouchejte v nejvyšší kvalitě s NOVÝM přehrávačem Blu-ray 4K Ultra HD od Sony, zvukovým projektorem Dolby Atmos® Soundbar a AV přijímačem podporujícím 3D zvuk

Sledujte a poslouchejte v nejvyšší kvalitě s NOVÝM přehrávačem Blu-ray 4K Ultra HD od Sony, zvukovým projektorem Dolby Atmos® Soundbar a AV přijímačem podporujícím 3D zvuk

Tisk Email
Hodnocení uživatelů: / 0
NejhoršíNejlepší 
Čtvrtek, 05. leden 2017

 

  • 4K Ultra HD Blu-Ray přehrávač pro kvalitu obrazu bez kompromisů
  • Se zvukovým projektorem podporujícím Dolby Atmos® můžete poslouchat 3D prostorový zvuk
  • Užijte si flexibilní zábavu s Dolby Atmos a AV přijímačem DTS:X

 

Tyto modely přinášejí dokonalý zážitek ze sledování filmů doma. Společnost Sony je hrdá, že může přidat ke svému stávajícímu portfoliu domácích audiovizuálních produktů nový 4K Ultra HD přehrávač Blu-Ray disků UBP-X800, zvukový projektor HT-ST5000 podporující technologii Dolby Atmos a AV přijímač STR-DN1080 podporující formát DTS:X.

 

staen_souborAbyste si užili ten nejdokonalejší zážitek, který vás přímo pohltí, při sledování nebo poslechu, musíte mít jen to nejlepší. Na poli momentálně dostupné technologie je tím nejlepším 4K HDR pro obraz a objektově orientované audio s Dolby Atmos a DTS:X pro zvuk. Společnost Sony proto vytvořila tento jedinečný systém, který váš domov zaplní mimořádným zvukem a čistým obrazem. Je navíc doplněn stylovým designem a výbornou pověstí kvality od společnosti Sony.

 

Uvidíte filmy tak, jak by měly vypadat

Ultra HD Blu-ray přehrávač UBP-X800 4K je výjimečný díky špičkové technologii Ultra HD a nabízí nejdokonalejší způsob, jak můžete zhlédnout svoji drahocennou sbírku filmů. Tento přehrávač byl vytvořen ve spolupráci se Sony Pictures Entertainment, aby byla zajištěna nejlepší možná kvalita přehrávání z 4K Ultra HD Blu-ray disků. Díky tomu můžete filmy zhlédnout přesně tak, jak je původně zamýšleli jejich tvůrci, a to s dodatečným benefitem kvality formátu 4K.

 

Co by ale byl obraz bez zvuku? Se schopností přehrávat audio ve vysokém rozlišení (Hi-res) vás bude X800 hýčkat audiofilní kvalitou reprodukce z jakéhokoli zdroje. Technologie DSEE HX™ vylepšuje díky tzv. „upscalingu“ (přepočítání rozlišení) vzorkovací frekvenci a bitovou hloubku originálu. Odmění vás dokonalejší věrnost a širší dynamický rozsah, ať už posloucháte cokoli, a přiblížíte se tak ještě víc kvalitě zvuku ve vysokém rozlišení (High-Res).

 

Většina přehrávačů Blu-ray disků vysílá audio i video do vaší televize prostřednictvím jediného HDMI výstupu. Model X800 umí rozdělit audio a video signály, které vede do oddělených HDMI výstupů, aby se tím omezila elektrická interference, a tím zajišťuje nekompromisní kvalitu zvuku.

 

Výjimečná kvalita je chráněna mimořádně pevným šasi typu „frame and beam“, které minimalizuje mechanické vibrace. Uvnitř se skrývá celé spektrum kompatibilních audio kodeků, které vám umožní vychutnat si dokonalou kvalitu souborů ve vysokém rozlišení kódovaných až na 192kHz/24-bitů a DSD až na 11.2MHz.

 

4K Ultra HD Blu-ray přehrávač X800 využívá pevný disk Precision HD drive vyvinutý společností Sony, který pomáhá udržovat stálou kvalitu výkonu u prakticky každého formátu optického disku, včetně DVD videa a DVD audia, CD a Super Audio CD, Blu-ray 3D a BD-ROM médií a také většiny formátů dostupných přes USB disk. Přehrávač dále disponuje množstvím video kodeků, které zajišťují přehrávání videa prostřednictvím služeb pro streamování videa, jako např. Netflix, dále nabízí pokročilé zpracování videa od Sony, které „dopočítává” obsah ve formátech SD nebo HD na kvalitu blížící se rozlišení 4K. Model X800 navíc při přehrávání 4K HDR obsahu na televizorech 4K SDR využívá unikátní algoritmus vyvinutý společností Sony, díky němuž reprodukuje správnou hladinu jasu a barevnou gradaci, a tím zajišťuje nejlepší možnou kvalitu obrazu.

 

Integrované Bluetooth® zajistí, že pokud si nepřejete, aby vás cokoli vyrušovalo a toužíte po soukromém nerušeném poslechu, můžete si nasadit bezdrátová sluchátka a zvuk se bude i nadále přehrávat z televizoru, což ocení zbytek rodiny v místnosti. Další možností je doplnit Blu-ray přehrávač bezdrátovými reproduktory, abyste si mohli užívat zvuk nejen přímo před televizí, ale také v místech dál od televizoru podle toho, kam bezdrátové reproduktory umístíte.

 

Bezdrátový zvuk, který vás pohltí

Přidejte se k revoluci Dolby Atmos a použijte zvukový projektor HT-ST5000, který byl také vytvořen ve spolupráci se Sony Pictures tak, aby nabízel ten nejlepší zážitek z prostorového 3D zvuku jako v kině. Jeho rozsáhlé možnosti připojení nabízí kompatibilitu s nejnovějšími standardy formátu 4K, HDR a HDCP2.2 dokonale funguje s X800, s nímž vytváří perfektní iluzi kina ve vašem obývacím pokoji.

 

Stylový zvukový projektor vytváří působivé multikanálové audio při sledování televize a omezuje „obývákový ruch“. Díky přidané dimenzi dvou nových reproduktorů Atmos namířených vzhůru po obou stranách zvukového projektoru umožňuje úchvatný zážitek z kanálového poslechu s konfigurací 7.1.2. Dále je skombinován s koaxiálními reproduktory se zvukem ve vysokém rozlišení, které jsou vybaveny výškovým i basovým reproduktorem v jedné hudební jednotce, takže vás dialogové zvukové efekty přímo obklopí. Výkonný bezdrátový subwoofer dodává hluboké basy.

 

Ještě nikdy nebylo tak jednoduché přehrávat svůj vlastní výběr hudby pomocí integrovaných služeb Spotify Connect a Chromecast. Takže máte kromě flexibilní bezdrátové funkce Multi-Room Bluetooth a NFC také přístup k více než stovce aplikací pro streamování hudby pouhým dotykem prstu.

 

Užívejte si všestrannou zábavu

Vytvoření atmosféry jako v kině je s přijímačem AV STR-DN1080 hračka. Podporuje Dolby Atmos a DTS:X společně s 4K HDR pass-through a „upscaling“ plus nabízí kompatibilitu s audiem ve vysokém rozlišení (High-Resolution Audio) včetně nativního přehrávání DSD. Díky tomu všemu nabízí model STR-DN1080 skutečně výjimečný zvuk, dokonce umí simulovat prostorový zvuk s extra kanály – nabízí zážitek z celkové konfigurace kanálů 7.1.2.

 

Model DN1080 byl navržen tak, abyste si mohli užívat prostorový 3D zvuk nebo objektově orientovaný přirozený zvuk, nabízí flexibilní řešení reproduktorů, aby bylo možné „přesměrovat“ zvuk a simulovat optimální pozici a úhel pro ten nejlepší prožitek poslechu, a funguje navzdory jakýmkoli fyzickým omezením prostoru. Nastavení funkce Phantom Surround Back přidává dva virtuální zadní reproduktory pro zážitek jako z kanálové konfigurace 7.1.2 při konfiguraci 5.2.1. 

 

Více konektorů vám ještě usnadní připojení všech vašich přístrojů: 6 HDMI vstupů a 2 výstupy, které zajišťují plnou kompatibilitu s HDCP 2.2 a podporují nejnovější 4K 60P (4:4:4). STR-DN1080 je dokonce kompatibilní s novým vysílacím standardem BT.2020 se širším barevným gamutem. Tento AV přijímač je díky USB, Bluetooth, integrované službě Chromecast, Spotify Connect a bezdrátové funkci Multi-Room mnohostranným řešením veškeré vaší domácí zábavy.

 

Blu-ray přehrávač UBP-X800 4K Ultra HD bude dostupný na jaře 2017 s přibližnou cenou 400€.

Zvukový projektor HT-ST5000 bude dostupný na jaře 2017 s přibližnou cenou 1500€.

AV přijímač STR-DN1080 bude dostupný na jaře 2017 s přibližnou cenou 800€.

 

Další specifikace jsou dostupné na produktových stránkách: https://www.sony.cz/electronics/prehravace-blu-ray-disc/ubp-x800

https://www.sony.cz/electronics/zvukove-projektory/ht-st5000

https://www.sony.cz/electronics/prijimace-av/str-dn1080



 

Přehled nových článků

insio


insio


insio

Buďte stále v obraze:

Chci odebírat novinky