Domů Sony představuje nové kompaktní zvukové projektory, které stylově doplní vybavení vašeho obývacího pokoje

Sony představuje nové kompaktní zvukové projektory, které stylově doplní vybavení vašeho obývacího pokoje

Tisk Email
Hodnocení uživatelů: / 0
NejhoršíNejlepší 
Čtvrtek, 05. leden 2017

 

  • Navrženy tak, aby splývaly s materiálem vašeho nábytku
  • Ultratenký subwoofer dodává zvuku hluboké basy
  • Skutečně kvalitní zvuk ve vysokém rozlišení (Hi-Res Audio)
  • Integrované služby Chromecast a Spotify Connect zajišťují přístup k více než 100 aplikacím pro streamování

 

hqdefaultTyto nové zvukové projektory (soundbars) tvoří první sérii kompaktních zvukových projektorů od společnosti Sony, která splní vše, co od domácího audia očekáváte. Oba modely - HT-MT500 a HT-MT300 - odpovídají svým stylem moderním trendům designu obývacích pokojů. Nabídnou přitom požitek z čistého a přirozeného zvuku vysoké kvality a poslouží jako bezdrátový reproduktor pro poslech hudby.

 

Ale není to všechno v designu. Zvukový projektor MT500 podporuje kvalitu zvuku ve vysokém rozlišení (High-Resolution Audio) a dokonce umí dopočítat a vylepšit veškerý zvuk, který přehrává, na vyšší kvalitu. Tyto kompaktní zvukové projektory přicházejí na trh společně se samostatným subwoofrem, který je dostatečně malý, aby zapadnul do vašeho obývacího pokoje. Dokonce ho můžete schovat i pod pohovku, abyste mohli basy také skutečně cítit.

Tyto zvukové projektory podporují Bluetooth® a NFC, díky kterým můžete ze svého telefonu streamovat hudbu pouhým dotykem prstu. Nejsou jen obyčejnými reproduktory, ale slouží také jako chytré bezdrátové reproduktory pro domácí použití. USB port vám umožní připojení USB zařízení, a tím usnadňuje přehrávání.

 

Stylové spojení

Při navrhování úzkého tvaru měli konstruktéři na paměti důležitost designu. Výsledkem je zvukový projektor, který můžete umístit k televizoru v obývacím pokoji, aniž by příliš vyčníval, bránil ve výhledu nebo zakrýval infračervený senzor televizoru. Oba zvukové projektory – MT500 a MT300 –byly navrženy podle nového kompaktního konceptu stylu, barev a materiálů, které byly vybrány tak, aby přesně zapadly do vašeho obývacího pokoje. Jejich povrch je vyroben z materiálu příjemného na dotyk: Povrch ozvučnice imituje kůži a mřížka reproduktoru je v matném provedení. Barvy byly voleny tak, aby odpovídaly nejnovějším trendům interiérového designu. Zvukové projektory jsou dostupné v černé nebo smetanově bílé barvě.

 

Zvuk, který cítíte

Tyto zvukové projektory mají sice kompaktní rozměry, ale silný zvuk. Dokáží vylepšit zvuk čehokoli, na co se právě díváte, díky zvukové technologii S-Force PRO Front Surround, která naplní pokoj zvukem jako v kině a přímo vás vtáhne do děje vašich oblíbených filmů.

 

Aby toho nebylo málo, můžete aktivovat režim „Sofa Mode“ a když umístíte subwoofer horizontálně pod pohovku, efekt nízkých frekvencí přímo ucítíte. Další možností je umístit subwoofer vertikálně vedle jiného kusu nábytku.

 

Streamujte hudbu

Model MT300 zajistí chytré připojení prostřednictvím Bluetooth® a NFC, zatímco model MT500 nabízí také integrované služby Chromecast a Spotify Connect, takže máte přístup k více než stovce aplikací pro streamování hudby. Model MT500 se velice snadno ovládá - má tlačítko Music Service button, které vám pomůže rychle se vrátit k poslední skladbě přehrávané z vašeho účtu Spotify Premium, aniž byste se museli připojit a přehrávat ze svého mobilního telefonu nebo tabletu.

 

Kompaktní zvukový projektor HT-MT500 se bude prodávat přibližně za 600€, bude v prodeji v uhlově černé barvě od března 2017.

 

Cena kompaktního zvukového projektoru HT-MT300 se bude pohybovat okolo 300€, bude v prodeji v uhlově černé barvě (MT300) od února 2017 nebo ve smetanově bílé variantě (MT301), která bude dostupná od března 2017.

 

Články na podobné téma

Přehled nových článků

insio


insio


insio

Buďte stále v obraze:

Chci odebírat novinky