Domů Huawei P9 získal ocenění EISA za nejlepší „Evropský spotřebitelský smartphone 2016-17“

Huawei P9 získal ocenění EISA za nejlepší „Evropský spotřebitelský smartphone 2016-17“

Tisk Email
Hodnocení uživatelů: / 0
NejhoršíNejlepší 
Čtvrtek, 18. srpen 2016

Eisa-Best-Consumer-Smartphone-2016-Huawei-P9Praha, 17. srpna 2016: Společnost Huawei, třetí největší výrobce chytrých telefonů na světě, získala za svůj vlajkový model Huawei P9 prestižní ocenění EISA (European Image and Sound Association) za „Evropský spotřebitelský smartphone 2016-17“. Smartphone Huawei získává první místo v této kategorii již čtvrtým rokem po sobě a společnost Huawei tak dokazuje, že kvalitní zpracování a design je u jejích zařízení dlouhodobě na nejvyšší úrovni.

 

Huawei P9 je první chytrý telefon, na jehož vývoji spolupracovala kultovní německá fotografická společnost Leica Camera AG. Duální fotoaparát Huawei P9 umožňuje uživatelům zachytit okamžik jak v pestrých živých barvách, tak prostřednictvím jedinečného monochromatického (černobílého) fotografického režimu, a to s vynikajícím jasem, barevnou dynamikou i autenticitou.

Dle poroty EISA Huawei vstupuje do dějin

Porota EISA v rámci ocenění Huawei P9 jako „Evropského spotřebitelského smartphonu 2016-17“ k Huawei P9 uvádí: „Důležité věci nelze podcenit a je potřeba je dělat správně. A to přesně platí v případě Huawei P9. 5,2palcový LCD displej typu IPS-NEO s Full HD rozlišením kryje sklo se zaoblenými okraji, osmijádrový procesor HiSilicon Kirin 955 SoC pohání Android OS 6.0 s rozhraním Emotion UI 4.1. P9 je k dispozici v působivém výběru povrchových úprav vyrobených z nejrůznějších materiálů. A to není vše, Huawei vstupuje do dějin jako první výrobce, který propojil fotografické know-how společnosti Leica se světem smartphonů. Fotoaparát se dvěma čočkami zachytí více světla a zaznamená tak fotografie a videa s vyšším jasem. 3000mAh baterie má dostatek energie, abyste nepropásli žádný vzácný okamžik, vytříbený design těla z jediného dílu vyniká zakulacený hranami ve tvaru diamantového brusu a vytváří tak z P9 stejně praktický, jakož i krásný telefon.“

Glory Zhang, marketingová ředitelka Huawei Consumer Business Group, k prestižnímu ocenění poznamenala: „Je nám ctí obdržet toto EISA ocenění čtvrtým rokem v řadě. Tato pocta je zároveň důkazem toho, že Huawei plní své závazky a pokračuje v mobilních inovacích, které uživatelům umožňují zažít vždy něco nového. Vytříbený design Huawei P9, chválený porotci EISA, je výsledkem vyčerpávajícího vývoje, soustředění se na detail a dlouhotrvajícího úsilí nejlepších světových průmyslových designérů.“


P9_groupCelosvětové dodávky P9 a P9 Plus přesáhly v červenci již 4,5 milionu kusů s výraznými prodeji v řadě evropských zemí, jako jsou Francie, Finsko a Velká Británie. Na trhu je již dostupná i odlehčená verze Huawei P9 a nástupce loňského bestselleru, Huawei P9 lite.

Pro více informací navštivte consumer.huawei.com/cz nebo huaweidevice.cz

 

Aktuální informace ze světa Huawei Consumer BG naleznete denně aktualizované na:

Facebook – CZ/SK: https://www.facebook.com/HuaweiMobileCZSK

YouTube: https://www.youtube.com/huaweimobileczsk

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobileczsk

Twitter: https://twitter.com/HuaweiCZ_SK

 

Přehled nových článků

insio


insio


insio

Buďte stále v obraze:

Chci odebírat novinky