Domů Expert Vibro

Expert Vibro

Tisk Email
Hodnocení uživatelů: / 0
NejhoršíNejlepší 
Pondělí, 07. březen 2016

7237_20140422_ExpertVibro_04Nový rozměr při měření vibrací

Expert Vibro je nový měřicí přístroj od firmy Delphin Technology AG (se sídlem v německém městě Bergisch Gladbach) pro záznam přechodných jevů a vibrací. Měření vibrací je s Expert Vibro zcela snadné. Intuitivní konfigurace přináší rychlou implementaci a krátkou dobu potřebnou k uvedení měřicího přístroje do provozu. 

Kompaktní zařízení Expert Vibro je vybaveno šestnácti synchronními analogovými vstupy se vzorkovací frekvencí až 50 kHz na kanál. Přesnost měření je dána 24bitovým A/D převodníkem. Uživatelé mohou analogové vstupy nastavit jako napěťové, IEPE nebo jako vstupy pro měření vibrací hřídele. Pro flexibilní spouštění záznamu (trigger) lze využít vestavěné komparátory a digitální vstupy. Měřená data jsou sledována „on the fly“ s možností spínání až osmi digitálních výstupů v řádu milisekund.

Zařízení Expert Vibro může být připojeno k PC prostřednictvím LAN nebo USB. Volitelně lze použít moduly pro bezdrátovou komunikaci WLAN, UMTS nebo LTE. Anténa se připojuje na konektor SMA. Pro komunikaci po provozních sběrnicích jsou k dispozici dvě rozhraní PROFIBUS a jedno Modbus TCP. Pro zpracování naměřených dat vibrací z mnoha kanálů mohou být zařízení Expert Vibro vzájemně synchronizována.

Z časového a frekvenčního záznamu dokáže zařízení vypočítat jejich charakteristické hodnoty. Spektrum je zpracováváno online (FFT) a zaznamenáváno společně s časovým průběhem a charakteristickými hodnotami signálů. Expert Vibro má vestavěnou paměť pro ukládání naměřených dat, která umožňuje jeho nezávislý provoz. Univerzální softwarové kanály umožňují použít Expert Vibro pro složité analýzy a úlohy monitorování. Důležité údaje o konfiguraci a měřená data se zobrazují na dotykovém displeji.

 

Přehled nových článků

insio


insio


insio

Buďte stále v obraze:

Chci odebírat novinky