Domů On-line připojení do notebooku i na horách

On-line připojení do notebooku i na horách

Tisk Email
Hodnocení uživatelů: / 1
NejhoršíNejlepší 
Neděle, 16. listopad 2014

Pro všechny, kteří potřebují být stále v dosahu internetového připojení i na dovolené či na horách -podnikatelé, manažeři či majitelé firem, má řešení mobilní operátor Air Telecom. Vhodné je právě pro ty, co potřebují být během dovolené on-line i na místech, kde běžné připojení není k dispozici.

Předplacené sady mobilního internetu má ve své nabídce mobilní operátor Air Telecom. Internet s širokým pokrytím provozuje v rámci CDMA sítě pod značkou U:fon.Buďte ve spojení i v horách
Předplacený internet s USB modemem v sadě je možné využít kdekoliv v ČR. Široké pokrytí signálem díky technologii CDMA umožňuje surfovat po internetu i v odlehlých místech ČR, kde má často běžný GSM/3G signál slabé pokrytí. Pakliže využijete službu předplaceného mobilního internetu a nevyčerpáte celý limit v zimním období, můžete jej využít i později jiným způsobem (ať už během jiné dovolené, na chalupě nebo v rámci pracovních cest).

Široká dostupnost signálu
Předplacený mobilní internet je vhodný pro uživatele, kteří nechtějí být vázáni měsíčními poplatky, a přitom potřebují mít on-line přístup i tam, kde není běžné připojení – což je právě typický příklad zimních dovolených. Jeden den surfování u U:fona stojí 29 Kč, případně každá započatá hodina 9,90 Kč, což řadí mobilní internet od U:fona k nejlevnějším na trhu.

Předplacené mobilní internetové sady
Praktické sady „Internet na kredit“ s výší kreditu 300 / 2900 Kč (cena 990 Kč a 2900 Kč) obsahují již USB modem s automatickou instalací. Po vyčerpání kreditu si jej zákazník může znovu dle potřeby dobít, a to buď převodem z účtu, nebo kartou přes online platební bránu. Platí pak již pouze cenu kreditu, USB modem mu samozřejmě zůstává. Zákazník není limitován přednastaveným kalendářním obdobím, ale může využívat internet podle toho, jak často se připojuje a podle dle zvoleného účtování.Paušální mobilní internet pro dlouhodobé využití
Air Telecom má ve své nabídce rovněž paušální tarify mobilního internetu s datovými limity 1 GB, 4 GB, 8 GB a jako jediný na trhu nabízí i neomezený mobilní internet. Všechny tarify mobilního internetu Air Telecom patří v ČR k cenově nejvýhodnějším.

Více informací na www.ufon.cz nebo www.airtelecom.cz.

 

Přehled nových článků

insio


insio


insio

Buďte stále v obraze:

Chci odebírat novinky