Domů Mobilní internet 8 GB do notebooku pro práci v terénu

Mobilní internet 8 GB do notebooku pro práci v terénu

Tisk Email
Hodnocení uživatelů: / 1
NejhoršíNejlepší 
Čtvrtek, 20. březen 2014

Router-plus-USB-modemJiž většina z nás potřebuje ve výkonu své profese občas internetové připojení. Zejména při práci v terénu, na místech, kde není zaveden internet nebo kde je třeba oprava elektrotechniky. Může se stát, že nepomůže ani chytrý telefon. Využití by tak mohla nalézt nabídka od Air Telecom, který ve speciální akci poskytuje 8GB mobilní internet do notebooku s 25% slevou na první půlrok. Připojení je zajištěno malým USB modemem.

25% sleva na Mobilní internet 8 GB do notebooku
Mobilní internet s datovým limitem 8 GB a rychlostí 3,1 Mb/s nyní uživatelé od operátora Air Telecom získají s 25% slevou na prvních šest měsíců. Oproti standardnímu měsíčnímu paušálu 289 Kč uživatelé zaplatí 217 Kč. Celková úspora za první půlrok tudíž činí 432 Kč.

Aktuální přehled mobilních datových tarifů (s měsíčním paušálem; ceny včetně DPH)

DATOVÉ TARIFY

Mobilní internet 1 GB (FUP)

Mobilní internet 8 GB (FUP)

25% sleva na 6 měsíců

Neomezený mobilní internet

(Neomezený FUP limit!)

Měsíční paušál

189 Kč

289 Kč 217 Kč

689 Kč

Rychlost připojení

až 3,1 Mb/s

až 3,1 Mb/s

až 3,1 Mb/s

Datový limit

1 GB / měsíc

8 GB / měsíc

neomezeně


USB modemy Celot dokážou vytvořit bezdrátový hotspot
Bez ohledu na zvolený tarif operátor zákazníkům dodává USB modemy Celot s možností připojení externí antény pro maximalizaci ziskovosti signálu. Cena CDMA modemu začíná na 1 Kč. Díky „balíčku“ USB modemu a Wi-Fi routeru TP-LINK lze bez jakékoliv instalace zřídit bezdrátový hotspot doma, v kanceláři nebo hotelu. Stačí jakýkoli USB modem dodávaný společností Air Telecom připojit do nově nabízeného routeru s firmwarem upraveným na míru. K takto vytvořené bezdrátové síti je možné bez problémů připojit notebooky, ultrabooky, chytré mobilní telefony nebo tablety.

Získání slevy
Slevu lze získat při objednání služby přes internetový e-shop na www.ufon.cz nebo www.airtelecom.cz se závazkem. Ceny modemů začínají na 1 Kč.

 

Více informací naleznete na http://www.airtelecom.cz/cs/osobni/internet/internet-do-notebooku .

 

Přehled nových článků

insio


insio


insio

Buďte stále v obraze:

Chci odebírat novinky