Domů Dotykový displej pro UPS monitoruje veškeré provozní informace a pomáhá efektivnější správě spotřeby energií

Dotykový displej pro UPS monitoruje veškeré provozní informace a pomáhá efektivnější správě spotřeby energií

Tisk Email
Hodnocení uživatelů: / 1
NejhoršíNejlepší 
Pondělí, 13. leden 2014

Eaton_9395_550_kVA_UPS_nahledEaton Elektrotechnika s.r.o. má ve svém produktovém portfoliu jeden z největších dotykových displejů na trhu určený pro UPS zařízení. Displej monitoruje veškeré statistické údaje o spotřebě, které v grafické podobě zobrazuje, a prostřednictvím intuitivního rozhraní umožňuje uživatelům, správcům budov a datových center efektivněji řídit vlastní energetickou politiku zařízení a objektů

 

Dotykový LCD displej společnosti Eaton elektrotechnika s.r.o. je k dispozici pro UPS typu Power Xpert® 9395 a je určený jak pro zobrazení naměřených údajů, tak pro ovládání samotného zařízení.

Intuitivní grafické rozhraní s kompletními statistikami
Intuitivní grafické rozhraní umožňuje uživatelům zobrazit důležité provozní stavy systému, provozní statistiky včetně detailní energetické spotřeby v kWh a úspor, vše v reálném čase. Napomáhá tak zjistit důležité údaje o vývojových trendech energetické spotřeby. Uživatelé mají rovněž k dispozici navigační nástroje pro přístup k detailním historickým systémovým datům o energetickém průběhu a servisních zásazích.

Kooperace displeje se systémem několika paralelně zapojených UPS
Tento displej o úhlopříčce 10“ je jedním z největších dotykových displejů UPS v daném průmyslovém oboru. Displej hladce spolupracuje s interní modulární strukturou UPS Power Xpert® 9395 a na lokální úrovni UPS načítá informace z jejích individuálních modulů, nebo z celého systému paralelně řazených UPS. Zákazníci mohou displej rovněž využít k monitorování parametrů svého systému záložního napájení s přístupem k detailnímu záznamníku o stavu baterie a disponibilní době zálohování.

Eaton_9395_top_angle_nahledSpolupráce vývojářů se správci datových center
Společnost Eaton, pro dosažení snazší a efektivnější správy datových center, úzce spolupracovala se správci a s technickou podporou datových center. Dotyková obrazovka dále zvyšuje hodnotu UPS Power Xpert® 9395, která získala řadu ocenění. UPS se s dotykovou obrazovkou chová jako integrovaný systém.

Účinnost v režimu Eaton Energy Saver až 99 %
UPS Power Xpert® 9395 pracuje s vysokou energetickou účinností, dodává nepřerušené napájení a umožňuje odstupňovat dobu zálohování pro rozsáhlá datová centra, zdravotnická zařízení a pro další klíčové objekty, to vše na malé podlahové ploše. Při využití Eaton Energy Saver systému dosahuje UPS energetické účinnosti až 99 % a návratnosti vynaložených investic v rámci tří až pěti let. Dotyková obrazovka je k dispozici také pro dovybavení stávajících systémů na místě instalace.

Další informace o UPS Power Xpert® 9395 s dotykovým displejem naleznete na http://powerquality.eaton.com/Products-services/Backup-Power-UPS/9395.aspx?CX=54&cmx=231. Informace o produktech společnosti Eaton pak na http://www.eatonelektrotechnika.cz .

 

Články na podobné téma

Přehled nových článků

insio


insio


insio

Buďte stále v obraze:

Chci odebírat novinky