Domů

Osvědčená rodina motorů BG doplněna o novou výkonnější řadu

Tisk Email
Hodnocení uživatelů: / 0
NejhoršíNejlepší 
Úterý, 30. listopad 2010
schmachtl_2_titlSpolečnost Dunkermotoren uvedla na trh novou řadu bezkomutátorových motorů, která doplnila mezeru ve stávajícím osvědčeném sortimentu. Kompaktní motory řady BG 32 o vnějším průměru 32 mm a jmenovitém výkonu 10 nebo 20 W (podle délky motoru) byly technicky odvozeny od zavedené řady BG 42, ale nahradí ve střednědobém horizontu řadu BG 31. Přestože došlo oproti původní řadě BG 31 ke zkrácení délky motoru z 65 na 58 mm, byl při zachování průměru motoru navýšen jeho jmenovitý výkon na více než trojnásobek.

Nemalý jmenovitý krouticí moment motoru BG 32x20 při trvalém provozu činí 4,5 Ncm při 3500 otáčkách za minutu.

Zpětnou vazbou pro komutaci jsou standardně Hallové sondy. Společnost Dunkermotoren nabízí tyto motory s celou řadou vestavěných nebo externích řídicích elektronik. Součástí modulárního systému Dunkermotoren je kromě řídicích elektronik také široká škála převodovek, rotačních enkodérů a brzd, které umožňují vytvořit z motorů řady BG 32 kompletní pohony splňující specifické požadavky aplikací.

Společnost Dunkermotoren navrhla motory řady BG 32 tak, aby vyhověly celé řadě požadavků aplikací z oblasti automatizace, zejména průmyslové automatizace a zdravotnických technologií. Díky naddimenzovaným a přesným kuličkovým ložiskům jsou tyto motory vhodné také pro použití ve vývěvách.

 
insio


insio


insio

Buďte stále v obraze:

Chci odebírat novinky