Domů Identifikujte kabely 3krát rychleji

Identifikujte kabely 3krát rychleji

Tisk Email
Hodnocení uživatelů: / 0
NejhoršíNejlepší 
Čtvrtek, 19. březen 2020

logo bradyZkušení pracovníci jsou schopni vlaječkovou etiketu vytisknout a ručně nalepit na kabel za 15 sekund. Pomocí tiskárny s aplikátorem vlaječek BradyPrinter A5500 mohou výrazně zvýšit výrobní výkon označením kabelů vlaječkami za 5 sekund.
Zvyšte výrobní výkon a ušetřete.Tiskárna BradyPrinter A5500 pomáhá zvyšovat výrobní výkon a zlepšuje kvalitu identifikace automatickým tiskem a aplikací vlaječkových etiket. Identifikací kabelů do 5 sekund a eliminací nutnosti tisknout etikety předem může ušetřit významnou částku peněz a snížit čas potřebný k ja5500 apply app06.jpg ico75ejich ručnímu nalepování. Tiskárna BradyPrinter A5500 umožňuje tisk čárových kódů, log a schémat s rozlišením 300 dpi a aplikuje spolehlivé kabelové vlaječky, které mohou sdělovat mnoho informací.a5500 flag printer na v01.jpg ico75
Široký rozsah kabelů
Tiskárna BradyPrinter A5500 je velmi flexibilní a bez jakéhokoli seřizování dokáže identifikovat kabely o průměru od 1,52 mm až do 15,24 mm a aplikovat etikety o šířce až do 50,8 mm a délce od 19,05 mm do 76,20 mm. Flexibilitu a snadné použití ještě zvyšuje její barevná dotyková obrazovka a moderní uživatelské rozhraní.


a5500 flag printer v03.jpg ico75Snadná implementace
Díky USB portů a připojení k ethernetu je tiskárna BradyPrinter A5500 praktická pro implementaci v různých výrobních prostředích. Ve spojení s aplikacemi Brady Workstation pro snadný design vlaječkových etiket, vytváření čárových kódů a serializaci se stává tiskárna BradyPrinter A5500 vysoce praktickým zařízením na zvyšování efektivity procesů.

Vypočítejte si návratnost investice na webových stránkách společnosti Brady nebo získejte další informace zasláním e-mailu na Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript .
O společnosti Brady Corporation
Společnost Brady Corporation je mezinárodním výrobcem a dodavatelem kompletních řešení pro identifikaci produktů, osob a provozoven. Výrobky Brady pomáhají zákazníkům zvýšit úroveň bezpečnosti, zabezpečení, produktivity a výkonnosti. Patří k nim vysoce výkonné etikety, bezpečnostní značky, bezpečnostní zařízení, tiskové systémy a software. Společnost byla založena v roce 1914 a má široké spektrum zákazníků, především v sektorech elektroniky, telekomunikací, průmyslové výroby, elektrotechniky, výstavby, zdravotnictví, v leteckém průmyslu a v řadě dalších odvětví. Akcie společnosti Brady se obchodují na Newyorské burze cenných papírů pod značkou BRC. Další informace jsou k dispozici na internetové adrese www.bradyeurope.com.


Na Pántoch 18
831 06 Bratislava, Slovakia
- -
Phone : +421 2 3300 4800
Fax : +421 2 3300 4801
Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript

 

Přehled nových článků

insio


insio

Buďte stále v obraze:

Chci odebírat novinky