Domů Společnost HMS Industrial Networks představila partnerskou platformu Solution Partner Program

Společnost HMS Industrial Networks představila partnerskou platformu Solution Partner Program

Tisk Email
Hodnocení uživatelů: / 0
NejhoršíNejlepší 
Sobota, 15. prosinec 2018

105.jpg_ico300Členové platformy HMS Solution Partner Program jsou připraveni pomáhat zákazníkům měnit v aplikacích průmyslového internetu věcí (IIoT) data v hodnoty.Společnos tHMS Industrial Networks dnes oznámila uvedení své celosvětové partnerské platformy HMS Solution Partner Program, v němž spolu s partneryspolečnými silami plní požadavky zákazníků na chytrá řešení IIoT ve všech oborech průmyslu. 

Členové programu HMS Solution Partner Program integrují svůj software do osvědčeného hardwaru HMS, aby tak pomohli zákazníkům monitorovat průmyslová zařízení, stroje a linky a zabezpečeným způsobem z nich sbírat data, zpracovávat je a analyzovat, a řešit tak kritické problémy podnikových procesů.  Partneři, kteří se do programu zapojí, získají možnost pracovat s produkty předních značek společnosti HMS – Anybus®, IXXAT® a eWON®. 

„Díky zapojení do partnerského programu HMS získají naši zákazníci možnost využívat řešení IIoT, které jim pomohou zlepšit jejich přehled o podnikových procesech. Kombinace hardwaru HMS a IoT softwaru našich partnerů je výborným základem pro návrh chytrých a bezpečných řešení end-to-end pro sledování výkonu, tvorbu reportů a analýz, plánování údržby apod. Společně s našimi kompetentními partnery usnadňujeme našim zákazníkům získání hodnot z jejich výrobních dat,“ říká Hans Larsson, CCO společnosti HMS Industrial Networks. 

HMS Solution Partner Program byl oficiálně uveden na veletrhu SPS IPC Drives, který se konal v Norimberku ve dnech 27. až 29. listopadu 2018. Vybraní partneři zapojení do programu zde vystavovali svá řešení společně s HMS. 

Staffan Dahlström, CEO společnosti HMS Industrial Networks, to komentuje: „HMS je zkratka pro Hardware Meets Software™ a to je skutečně podstatou platformy HMS Solution Partner Program, v níž se spojují naše dlouholeté zkušenosti z oboru přenosu dat v průmyslu se schopností našich partnerů využívat výrobní data k tomu, aby vytvářeli pro zákazníky na celém světě inovativní řešení IoT. Tento nový ekosystém partnerů je pro HMS důležitým krokem směrem k IIoT.“

 

 

Přehled nových článků

insio


insio


insio

Buďte stále v obraze:

Chci odebírat novinky