Domů Rozšiřte si horizonty s multimonitorovými řešeními AOC

Rozšiřte si horizonty s multimonitorovými řešeními AOC

Tisk Email
Hodnocení uživatelů: / 0
NejhoršíNejlepší 
Sobota, 15. prosinec 2018

aoc_two-x24p1sPraha, 14. prosince 2018 – Společnost AOC nabízí široké portfolio monitorů pro různé účely. Mnohé z nich se hodí uživatelům, kteří hledají maximální produktivitu nebo se chtějí co nejvíce ponořit do hraní. K tomu se skvěle hodí právě multimonitorové uspořádání. Právě proto přichází AOC s několika řešeními pro různé uživatele - od hráčů až po profesionály. Mnohé dnešní grafické karty zvládají práci s více než třemi monitory, proto jsou multimonitorová řešení snadná, jako nikdy předtím. Stačí si pouze vybrat:

 

Dva modely X24P1 (16:10) vedle sebe pro maximální produktivitu

 Model AOC X24P1 patří do byznys orientované řady P1. Monitor s 24,1” (61,1 cm) má poměr stran 16:10 a rozlišení 1920 x 1200 bodů, nabízí tak více vertikálního prostoru ve srovnání s rozlišením 1920 x 1080. To dělá práci s rozsáhlými tabulkami nebo dokumenty příjemnější.

 3xplamenaocc24g1

Firmy již vědí, že multimonitorová řešení přináší zvýšenou produktivitu, kdy můžou mít uživatelé na jedné ploše nepřetržitě otevřeného e-mailového klienta, takže nepromeškají žádnou důležitou zprávu a na druhé ploše pracují na jiných projektech. Dle výzkumu[1] provedeného utažskou univerzitou zvyšuje multimonitorové řešení produktivitu práce o 10 % a snižuje počet chyb až o 33 %. Z dalšího výzkumu[2], na vzorku více než tisícovky uživatelů, vyšel odhadovaný růst produktivity dokonce až 42 %.

 

Přehled nových článků

insio


insio


insio

Buďte stále v obraze:

Chci odebírat novinky