Domů Společnost Epson na technologických dnech představila své novinky

Společnost Epson na technologických dnech představila své novinky

Tisk Email
Hodnocení uživatelů: / 0
NejhoršíNejlepší 
Pondělí, 08. říjen 2018

img_1121V Paláci Žofín se 1. a 2.října 2018 konal historicky první ročník technologických dnů, na kterém byly představeny novinky z oblasti firemního, domácího ale i velkoformátového tisku a nechyběly ani produkty z oblasti projekční techniky. Zástupci společnosti Epson zde nastínili témata, jako jsou technologické novinky měnící běžné standardy, vize firemního tisku i obchodní strategie firmy Epson. Kromě Prahy se Technologické dny konají také 9. října v Olomouci a 22. října v Bratislavě.

 V historickém prostředí Paláce Žofín, kde se setkání konalo, toho bylo k vidění opravdu mnoho. Návštěvníci si užili bohatý program nabitý informacemi o produktech lídra v oblasti tisku, vychutnali si rozmanitý raut a také si prohlédli honosné prostory paláce.Informace o produktech pak předneslizástupci společnosti Epson Marcel Divín-Branch Office Manager CZSK, Slávek Gross–Commercial and Industrialprintingmanager.

Z produktů pro domácí použití, zde byly k vidění například nové tiskárny z řady EcoTank s označenímEcoTank L3150,L3110, které jsou elegantní i kompaktní a umožňují jednoduchý bezdrátový mobilní tisk.Přelomovou novinkou jsou nová zařízení řady EcoTankL7160 a L7180, které kombinují vysokou kvalitu tisku na běžné i fotopapíry s širokou výbavou jako je oboustranný tisk, bezdrátové připojení či dva oddělené podavače. Navíc mají nádržky na inkoust umístěnév přední části se systémem jednoduchého plnění, díky čemuž poskytují jasný přehled o stavu inkoustu a zjednodušují tak výměnu náplní. K dispozici byla i velmi oblíbená ITS L4160, která tisknebez inkoustových kazet a v balení obsahuje dostatek inkoustu až na 3 roky tisku.

Z tiskáren určených firmám zde návštěvníci mohli vidět modely z řady WorkForce, od unikátních černobílých tiskáren / multifunkčních zařízení WF-M5299DW/M5799DWF, přes novou řadu barevných A3+ zařízení WF-C86xx až po ultrarychlou kancelářskou tiskárnu s finišerem s označením Enterprise WF-C20590.Tiskárna WorkForceEnterprise kombinuje superrychlý výkon a nízkou spotřebu energie a je určena k tisku velkoobjemových úloh, které dokáže tisknout ve vynikající kvalitě při velmi vysokých rychlostech až 100 str./min. K přednostem také bezesporu patří fakt, že omezuje dopad na životní prostředí. Spotřebovává až o 88 % méně energie než laserové tiskárny[1] a produkuje tak jen malé množství odpadu.

Na akci nechyběly ani projektory, které byly k vidění také v části nazvané „HomeCinema“. Tato část byla upravena tak, aby vypadala jako obývací pokoj a účastníci si tak mohli prohlédnout, jak projektor v tomto prostředí funguje.Michal Holovský, Business AccoutManager ve společnosti Epson Europe CZ&SK,uvedl: „Jsem nadšený ze zájmu návštěvníků o část „HomeCinema“, kde si mohli prohlédnoutzavedený projektor EH-TW9300 a novýšpičkovýprojektor EH-LS100, který tuto část proměnil ve skutečné domácí kino. Dle mého bylo obrovskou devizou, že jsme návštěvníkům mohli ukázat všechny funkce projektoru v reálném prostředí obývacího pokoje, pro který je určen.“

I přes to, že se jednalo o prvníročník, zúčastnilo se této akce velké množství návštěvníků, ať už z řad novinářů, tak i z řad zástupců firem, kteří se o tototéma zajímají, a chtějí se v tomto směru dozvědět více o možnostech i novinkách. Kromě Prahy se Technologické dny konají také v Olomouci 9. října a v Bratislavě 22. října. Chcete-li se zúčastnit, nebo se dozvědět více klikněteZDE.

 

 

 


 

Přehled nových článků

insio


insio


insio

Buďte stále v obraze:

Chci odebírat novinky