Domů Společnost FLIR získává ocenění „Red Dot: Best of the Best“ 2018 za FLIR řady T500

Společnost FLIR získává ocenění „Red Dot: Best of the Best“ 2018 za FLIR řady T500

Tisk Email
Hodnocení uživatelů: / 0
NejhoršíNejlepší 
Čtvrtek, 10. květen 2018

flir-t500-series_red-dot WILSONVILLE, OR, 19. dubna 2018 – Společnost FLIR Systems, Inc. (NASDAQ: FLIR) dnes oznámila, že její termokamera FLIR řady T500 se stala vítězem ocenění „Red Dot: Nejlepší z nejlepších“ za rok 2018. Ocenění „Red Dot: Nejlepšé z nejlepších“ se uděluje za revoluční produktový design a je to nejvyšší udělovaná cena za nejlepší produkty ve své kategorii. Jako druhý produkt FLIR, který získal tuto cenu dvakrát po sobě, se řada T500 připojuje ke skupině termokamer FLIR Exx jako vynikající profesionální nástroj oceněný za špičkový design.

Termokamery FLIR řady T500 se vyznačují promyšlenou ergonomií zakomponovanou v robustním, vysoce výkonném těle. Lehký vnitřek z hořčíku a optický blok otočný o 180˚ umožňují hodiny pohodlného používání a dotyková obrazovka s netříštivým sklem Dragontrail® zaručuje bezproblémové použití i na těch nejnáročnějších místech.

Vedle svého skvělého designu termokamery řady T500 vynikají také širokou řadou pokročilých funkcí navržených pro odborné pracovníky. Laserové automatické ostření umožňuje rychlé a přesné měření, zatímco technologie FLIR Vision Processing™ spojuje infračervené, MSX® a UltraMax® snímky, aby vytvořila podrobný, mistrný termogram s velmi nízkým šumem.

Oceněné termokamery FLIR řady T500 již lze zakoupit u zavedených distribučních partnerů FLIR. Více informací nebo žádost o ukázku viz www.FLIR.eu/T500series

 

Přehled nových článků

insio


insio


insio

Buďte stále v obraze:

Chci odebírat novinky