Domů Unikátní multimediální přepínač Nighthawk S8000

Unikátní multimediální přepínač Nighthawk S8000

Tisk Email
Hodnocení uživatelů: / 0
NejhoršíNejlepší 
Čtvrtek, 26. říjen 2017

NETGEAR_Nighthawk_S8000Společnost NETGEAR letos uvedla na trh nový osmiportový přepínač Nighthawk S8000 (GS808E), navržený speciálně pro potřeby přehrávání mediálního 4 K obsahu, gamingu a virtuální reality. Zařízení nabízí svým uživatelům stabilní a výkonné připojení k síti s důrazem na rychlý a plynulý streaming dat a uživatelsky maximálně přívětivé nastavení pokročilých funkcí.

 

Osm samostatně konfigurovatelných portů

Výkonný a futuristicky designovaný přepínač Nighthawk S8000 poskytuje osm gigabitových ethernetových portů, jejichž prostřednictvím lze k přístroji připojit např. Wi-Fi router Nighthawk či libovolné herní a mediální zařízení. Každý z portů lze přitom konfigurovat zvlášť a tuto konfiguraci následně pouhým jediným stisknutím tlačítka automaticky uložit. Uživatelé mohou využívat tři přednastavené módy určené pro mediální streaming, gaming a standardní připojení, zahrnující VoIP a videohovory. V případě potřeby lze tyto módy doplnit o další dva personalizované.

Pro připojení datově nejnáročnějších zařízení, typicky síťových datových úložišť, lze až čtyři porty vzájemně propojit a dosáhnout tak rychlosti připojení až 4 Gb/s.

Snadné a rychlé nastavení

Přepínač Nighthawk S8000 lze snadno spravovat, konfigurovat a optimalizovat díky intuitivnímu uživatelskému webovému rozhraní, optimalizovanému také pro mobilní zařízení. Kromě základního nastavení je pro uživatele připravena řada pokročilých funkcí ve vrstvě L2. Nechybí mezi nimi např. QoS zajišťující čtyři úrovně priorizace síťového provozu, automatická prevence před DoS útoky, podpora IGMP snoopingu, Loop detekce či Rate limiting a upřednostňování vybraných datových toků pro spolehlivé alokování potřebné šířky pásma.

Cena a dostupnost

Přepínač Nighthawk S8000 je již v prodeji v sítích obchodních partnerů společnosti NETGEAR za doporučenou koncovou cenu 3150 Kč s DPH.

 

Přehled nových článků

insio


insio


insio

Buďte stále v obraze:

Chci odebírat novinky