Domů Huawei P10 je od dnešního dne dostupný na českém trhu. K předobjednávce hodnotný balíček příslušenství jako dárek

Huawei P10 je od dnešního dne dostupný na českém trhu. K předobjednávce hodnotný balíček příslušenství jako dárek

Tisk Email
Hodnocení uživatelů: / 0
NejhoršíNejlepší 
Čtvrtek, 30. březen 2017

P10_group_back_black_gold_silver_flat_camera_chassisSpolečnost Huawei spouští u vybraných partnerů předobjednávky nejnovějšího top modelu Huawei P10. Výkonný 5,1” fotomobil s celokovovým tělem a trojicí fotoaparátů, na jejichž vývoji se opět podílela známá fotografická společnost Leica, je v předprodeji dostupný za doporučenou maloobchodní cenu 15 999 Kč. V rámci předobjednávek, které potrvají do 30. 3. 2017 (nebo do vyprodání zásob), obdrží zákazníci zdarma speciální dárkový set v hodnotě 3 000 Kč.

 

Společnost Huawei přestavila novou vlajkovou loď Huawei P10 na MWC v Barceloně. Model je vybaven druhou generací duálního fotoaparátu, na jehož vývoji spolupracovala společnost Leica. Nově se společnost Leica podílela i na vývoji předního selfie fotoaparátu. Uživatelé se tak mohou těšit na dokonalé autoportréty.

 

Trojice fotoaparátů Leica 8, 12 a 20 MPx

Duální fotoaparát Leica 2.0, na jehož vývoji opět spolupracovala legendární fotografická firma Leica, nově doplňuje i přední 8MPx fotoaparát s certifikací Leica. Hlavní fotoaparát disponuje 12MPx RGB (barevným) a 20MPx monochromatickým (černobílým) snímačem. Hlavní fotoaparát disponuje čočkami Leica s clonou f/2,2.

P10_gold_back_top_halfŘada speciální funkcí pro dokonalý portrét

Fotoaparát je vybaven řadou speciálních funkcí pro focení portrétu, jako je napríklad precizní 3D detekční technologie. V rámci rozsáhlého výzkumu různých tvarů obličeje a zabarvení pleti společnost vyvinula speciální snímací algoritmus pro dokonalou portrétní fotografii. Huawei P10 disponuje i mechanismem, který sleduje změny přirozeného osvětlení a automaticky upravuje fotografické nastavení. Přední selfie kamera zase rozpozná, když se uživatel chystá fotit skupinové selfie a přepne do širokoúhlého módu.

 

5,1 palcový displej, Gorilla Glass 5 a senzor otisku prstů na přední straně

Odolný celokovový Huawei P10 nabízí 5,1 palcový displej, který je chráněn krycím sklem Gorilla Glass  5. Senzor otisku prstů se u Huawei P10 přesunul na přední stranu smartphonu a zároveň nahrazuje navigační hlavní tlačítko.

 

Výkonný Kirin 960 a EMUI 5.1 pro optimalizovaný systém

Huawei P10 je osazen nejnovějším čipsetem Kirin 960. Nová nadstavba uživatelského prostředí EMUI 5.1 optimalizuje výkon a má řadu užitečných funkcí. Například Machine Learning Algorithm („samoučící“ algoritmus přístroje), který na základě naučených zkušeností dokáže předvídat použití aplikací a spravuje paměť RAM tak, aby se nejvyužívanější aplikace načítaly rychleji. EMUI 5.1 je vybaven také Huawei Ultra Response, který zvyšuje plynulost zařízení.

 

3200Ah baterie s podporou HUAWEI SuperCharge

Vysokokapacitní 3200mAh baterie podporuje technologii rychlého nabíjení HUAWEI SuperCharge (5V/4,5A) zahrnující také bezpečnostní mechanismus Huawei Super Safe 5-gate, který v reálném čase monitoruje napětí, proud a teplotu, tak aby bylo nabíjení zcela bezpečné.

 box

 

Specifikace Huawei P10

Rozměry

Výška: 145,3 mm; Šířka: 69,3 mm;

Tloušťka: 6,98 mm; Váha: 145 g

Displej

5,1” FHD, 2,5D efekt, Gorilla Glass 5

CPU

Huawei Kirin 960

Octa-core (4 x 2.4 GHz A73 + 4 x 1.8 GHz A53)

GPU

Mali-G71 MP8

Operační systém

AndroidTM 7.0

Emotion UI

EMUI 5.1

Paměť

64 GB ROM, 4 GB RAM

Fotoaparát

Hlavní duální: 12MPx RGB, 20MPx monochrom., f/2,2; hybridní zoom, hybridní auto-focus, OIS

Přední: 8 MPx, f/1,9

Baterie

3200 mAh, HUAWEI SuperCharge

 

 

Praktický dárek pro milovníky fotografie zdarma

Společnost Huawei spolu s vybranými prodejci připravila ke každé předobjednávce Huawei P10 hodnotný dárkový balíček v ceně 3 000 Kč. Ten obsahuje stativ, kombinovaný se selfie tyčí, power banku, nabíječku do auta, USB kabel typu C a redukci na starší typy. Akce platí až do vyprodání zásob v prodejnách a e-shopech Alza.cz, Datart, ElectroWorld, Mobil Pohotovost, Euronics, Kasa.cz, K+B Progres, CZC, Mall, Mironet, T.S. Bohemia, Space, Planeo, Okay i u operátorů.

 

Více informací o produktech Huawei naleznete na http://consumer.huawei.com/cz

 

Aktuální informace ze světa Huawei Consumer BG naleznete denně aktualizované na:

Facebook – CZ/SK: https://www.facebook.com/HuaweiMobileCZSK

YouTube: https://www.youtube.com/huaweimobileczsk

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobileczsk

Twitter: https://twitter.com/HuaweiCZ_SK

 




 

Přehled nových článků

insio


insio


insio

Buďte stále v obraze:

Chci odebírat novinky