Domů Na trh přichází REMOVU S1 – nejchytřejší stabilizátor pro kamery GoPro na světě

Na trh přichází REMOVU S1 – nejchytřejší stabilizátor pro kamery GoPro na světě

Tisk Email
Hodnocení uživatelů: / 0
NejhoršíNejlepší 
Čtvrtek, 12. leden 2017

S1-02-270x300Korejská hi-tech společnost essel-t Co., Ltd. ve spolupráci s českým distributorem elem6 s.r.o. představila REMOVU S1, první voděodolný bezdrátový stabilizátor pro kamery GoPro na světě. Jedná se o další z chytrých produktů značky REMOVU, jejímž cílem je poskytovat uživatelům nejen akčních kamer GoPro nejsofistikovanější nástroje a řešení pro natáčení těch nejlepších záběrů.

Projekt REMOVU S1 byl zahájen v lednu 2015 a v září téhož roku byla spuštěna crowdfundingová kampaň na serveru Indiegogo, ve které se vybralo více než $487.199. Nyní se stabilizační zařízení založené na principu Kardanova závěsu (tzv. „gimbal“) dostává z rukou vývojářů do rukou prvních zákazníků po celém světě včetně ČR a SK.

Jedinečný stabilizátor pro všechny podmínky

Stabilizátor REMOVU S1 byl navržen exkluzivně pro akční kamery GoPro. Jeho unikátní konstrukce jej umožňuje používat s veškerými úchyty a držáky, na které jsou uživatelé GoPro zvyklí běžně připevňovat samotnou kameru. Díky tomu lze REMOVU S1 využívat na helmě, na kole nebo přímo na těle. Stabilizátor je také jako první vybavený unikátní odnímatelnou rukojetí s joystickem pro bezdrátové dálkové ovládání. Samotný joystick lze od rukojeti odepnout a s jeho pomocí ovládat gimbal pohodlně na dálku přes připojení Bluetooth. REMOVU S1 lze aktuálně označit za nejpropracovanější stabilizátor, který si majitelé kamer GoPro mohou pořídit.

Stabilizátor REMOVU S1 je vybavený třemi pokročilými motory a citlivými senzory, které zaručují dokonalou stabilizaci i při náhlých otřesech a pohybech. Uživatelé tak mohou pořídit stabilní záběry i z úhlů, ze kterých to dříve bylo nepředstavitelné. Motory stabilizátoru jsou zasazeny do hliníkového pouzdra odolného proti povětrnostním vlivům. Stejně kvalitně je zpracovaná i odpojitelná rukojeť, ovládací tlačítka a OLED displej.

Vývojáři společnosti REMOVU jsou dobře obeznámeni s tím, v jak extrémních podmínkách majitelé své kamery GoPro využívají. Gimbal REMOVU S1 je proto odolný vůči dešti, sněhu, prachu i písku. Podobně jako u vodotěsného bezdrátového mikrofonu REMOVU M1+A1, jehož využití bylo rozšířeno i na DSLR zařízení, připravuje REMOVU pro stabilizátor S1 možnost připojení akčních kamer dalších značek. 

Kompletní výbava pro akční video

REMOVU na trh uvádí i další příslušenství pro uživatele akčních kamer. Jedná se o monopody
z vysoce kvalitních materiálů ve velikostech 80, 110 a 160 cm a chytrá voděodolná ochranná pouzdra REMOVU Case-M a REMOVU Pouch-M. Pouzdro REMOVU Case-M s pěnou EVA je ideální pro přenášení akční kamery a veškerého příslušenství. Vnitřek pouzdra je vyložený suchými zipy, pomocí nichž lze prostor přesně přizpůsobit přenášené výbavě. Celé pouzdro je vyrobené z odolných, avšak na omak příjemných materiálů, a osazené vodotěsným zipem.

 

Více informací se dozvíte na webových stránkách http://www.removu.cz/

 

 

Přehled nových článků

insio


insio


insio

Buďte stále v obraze:

Chci odebírat novinky