Domů NETGEAR uvádí bezpečnostní kameru Arlo Q Plus

NETGEAR uvádí bezpečnostní kameru Arlo Q Plus

Tisk Email
Hodnocení uživatelů: / 0
NejhoršíNejlepší 
Středa, 14. září 2016

Nový člen úspěšné řady bezpečnostních kamer Arlo navazuje na model Arlo Q, jehož kompletní funkční výbavu doplňuje ethernetovým portem a slotem pro microSD kartu

 

Arlo_Q_PlusSpolečnost NETGEAR, Inc. (NASDAQGM: NTGR), globální dodavatel inovativních síťových produktů pro koncové uživatele, firmy a poskytovatele služeb, rozšiřuje svou řadu výkonných indoorových bezpečnostních kamer Arlo Q o nový model Arlo Q Plus. Novinka, určená zejména pro použití v malých a středních firmách, nabízí oproti předchozímu modelu „Q“ možnost připojení kamery k síti prostřednictvím ethernetového portu či nahrávání nepřetržitého záznamu na vloženou microSD paměťovou kartu.

Vysoce kvalitní obraz i obousměrný audio systém

Kompaktní Wi-Fi kamera Arlo Q Plus představuje efektivní řešení pro monitorování jakýchkoli kancelářských či obytných prostor. Její vysoké Full HD rozlišení (1 080p), osminásobný digitální zoom a systém nočního vidění umožňují uživatelům detailně sledovat monitorovaný prostor v úhlu až 130°. Kamera je navíc vybavena zabudovaným obousměrným audio systémem, který dává uživateli možnost nejen zřetelně slyšet hlasy a zvuky v místnosti, kde se kamera nachází, ale zároveň může s dotyčnými osobami komunikovat. O celkovou bezpečnost se starají také pohybové a zvukové senzory, které uživatele okamžitě informují o jakékoli neobvyklé aktivitě prostřednictvím hlášení zasílaných do jejich mobilních zařízení.

Nepostradatelný pomocník do malých a středních firem

Kamera Arlo Q Plus nabízí oproti verzi Arlo Q ethernetový port, jehož prostřednictvím mohou uživatelé snadno a rychle připojit kameru k firemním přepínačům podporujícím technologii PoE a následně pak k celé firemní síti. Výhodou PoE připojení je mj. vyšší variabilita v případě umístění kamer, kdy uživatel není závislý na rozmístění jednotlivých elektrických zásuvek v kancelářích.

Vysokou přidanou hodnotu představuje nově zabudovaný slot pro microSD paměťovou kartu. Na vloženou paměťovou kartu lze v případě výpadku internetového připojení automaticky ukládat videozáznamy pořízené v režimu nepřetržitého nahrávání (24/7). Uživatel tak má jistotu, že o pořizované záznamy nepřijde ani v situaci, kdy nelze ukládat data do cloudu.

Arlo_Q_Plus_IIElegantní ovládání díky aplikaci Arlo

Intuitivní a zdarma dostupná aplikace Arlo umožňuje sledovat živě streamovaná či již natočená videa, stejně jako záznamy okolí kamery pořízené při zaznamenání pohybu. Aplikace zároveň slouží jako nástroj pro nastavení a správu kamer.

Cena a dostupnost

Bezpečnostní kamera NETGEAR Arlo Q Plus je již v prodeji v síti všech obchodních partnerů společnosti NETGEAR za doporučenou koncovou cenu 7 810 Kč s DPH.

 

Přehled nových článků

insio


insio


insio

Buďte stále v obraze:

Chci odebírat novinky