Domů Snadné ovládnutí světla s vestavným stmívačem RFDEL-71B od ELKO EP

Snadné ovládnutí světla s vestavným stmívačem RFDEL-71B od ELKO EP

Tisk Email
Hodnocení uživatelů: / 0
NejhoršíNejlepší 
Pátek, 12. srpen 2016

RFDEL-71BHolešov, 10. srpna 2016 – společnost ELKO EP, lídr v oblasti chytrých elektroinstalací, nabízí řadu užitečných výrobků, které umožňují ovládání nejrůznějších druhů osvětlení. Paří mezi ně i univerzální stmívač RFDEL-71B.  

Tento unikátní výrobek je určen k ovládání intenzity světla všech světelných zdrojů jakými jsou klasické žárovky, halogenové žárovky, úsporné stmívatelné žárovky a LED světelné zdroje. O tom, že stmívat lze prakticky vše, se můžete přesvědčit a možná i inspirovat na webových stránkách www.elkoep.cz/reseni/stmivani-svetel. Typ světelného zdroje se jednoduše nastaví otočným přepínačem na přední straně přístroje, který nabízí šest světelných funkcí (mezi oblíbené patří plynulý náběh nebo doběh světla v rozmezí 2 s až 30 min.).

Obrovskou výhodou je také variabilita ovládání stmívače. Kromě potenciometru nebo stávajícího tlačítka se dá RFDEL-71B ovládat i pomocí ovladačů systému iNELS RF Control – bezdrátovým vypínačem, klíčenkou, ovladačem RF Pilot či chytrým telefonem.

 

Nastavením minimálního jasu potenciometrem na přední straně přístroje se eliminuje blikání různých typů světelných zdrojů, což je užitečné zejména u dnes populárních LED zdrojů) a nechybí ani integrovaná ochrana proti přehřátí.

 

Stmívač RFDEL-71B je ideálním řešením do prostor, kde je potřeba bezdrátově spínat a stmívat osvětlení, jako jsou třeba obývací pokoje. Díky svým malým rozměrům ho snadno skryjete například do podhledu nebo krytu svítidla. Přidanou hodnotou výrobku je především to, že je součástí sofistikovaného bezdrátového systému, který můžete kdykoli rozšiřovat a ovládat osvětlení, topení, audio a video a mnoho dalších funkcí třeba ze svého smartphonu nebo nově i chytré TV. Jak to funguje, si můžete vyzkoušet v aplikaci na stránkách www.inels.cz.

 

stmivac_RFDEL_CZPřehled typů světelných zdrojů:

R – klasická žárovka.

L - halogenové žárovky s vinutým transformátorem.

C - halogenové žárovky s elektronickým transformátorem.

LED - LED světelné zdroje (230 V).

ESL - stmívatelné úsporné zářivky.

 

Cena vestavného univerzálního stmívače RFDEL-71B je 1544 Kč bez DPH.

Více informací o společnosti ELKO EP na www.elkoep.cz, www.inels.cz nebo na facebooku www.facebook.com/ElkoEP

 

Přehled nových článků

insio


insio

Buďte stále v obraze:

Chci odebírat novinky