Domů Dokáže zavlažovat, větrat i hlídat vaši chalupu: iNELS RF Control

Dokáže zavlažovat, větrat i hlídat vaši chalupu: iNELS RF Control

Tisk Email
Hodnocení uživatelů: / 0
NejhoršíNejlepší 
Pátek, 17. červen 2016

CHATA_rfSpolečnost ELKO EP přichází s chytrým řešením pro všechny majitele chalup, chat či venkovských objektů. Nová zařízení systému iNELS RF Control dokážou nejen vzdáleně zavlažovat, větrat, kontrolovat teplotu, ale také chránit stavbu před nezvanou návštěvou. A to, ať už máte, nebo nemáte, na chalupě internet.

Inteligentní elektroinstalace iNELS totiž pamatuje na obě řešení. Pokud je stavba bez internetu, dá se využít GSM brány (RFGSM-220) systému iNELS RF Control, která je napojena na pohybové a okenní detektory pohybu (například JA-80P nebo JA-82M). Díky tomu vás při aktivaci či deaktivaci alarmu okamžitě prozvoní nebo vám pošle SMS zprávu. Prostřednictvím esemesky lze také zavlažovat, větrat nebo kontrolovat teplotu.

V případě, že je na chalupě internet, je vše ještě jednodušší. Stačí vybavit prostor Chytrou RF krabičkou (eLAN-RF-003) systému iNELS RF Control, která je spojena s vaším mobilem či tabletem. Na displeji pak můžete kdykoli jediným dotykem ovládat a monitorovat větrání, otevírání či zavírání oken, přívod elektřiny, zavlažování, čerpadlo, vytápění, spotřebu energie, kontrolovat interiérové i venkovní kamery nebo simulovat přítomnost.

Existuje také řešení, kdy na chalupě internet není, ale operátor dokáže chalupu vybavit běžnou SIM kartou, kterou využíváte v telefonu. Ta pak posílá data do aplikace iNELS Home Control a vy máte okamžitě přehled o zapnutých i vypnutých spotřebičích nebo kontrolujete kamery. Platíte přitom mnohdy méně než za cenu SMS,“ popisuje řešení business development manager společnosti ELKO EP Boris Kamenický.

Společnost ELKO EP exportuje svůj vlastní systém inteligentní elektroinstalace iNELS do více než 70 zemí světa. V České republice se pak o jeho instalaci stará více než stovka systémových partnerů, která poradí i s výběrem vhodných modulů a služeb pro váš typ chaty nebo chalupy.

Více informací o novém multifunkčním GSM komunikátoru RFGSM-220M najdete zde:

http://www.elkoep.cz/produkty/inels-rf-control/rf-control-systemove-prvky/multifunkcni-gsm-komunikator-rfgsm-220m-8457/

Více informací o společnosti ELKO EP na www.elkoep.cz, www.inels.cz nebo na facebooku www.facebook.com/ElkoEP

 

Přehled nových článků

insio


insio

Buďte stále v obraze:

Chci odebírat novinky