Domů Panasonic: Extrémně malé a výkonné 16ampérové relé řady DW-HL

Panasonic: Extrémně malé a výkonné 16ampérové relé řady DW-HL

Tisk Email
Hodnocení uživatelů: / 0
NejhoršíNejlepší 
Úterý, 31. květen 2016

1608_Relay_DW-HL_TZ_FVNové 16A relé DW-HL má výšku pouhých 15,8 mm, je velmi výkonné a ideálně se hodí pro automatizaci budov.

Nové výkonové relé řady DW-HL je nízkoprofilová verze osvědčeného a vyzkoušeného 16A relé s aretací typu DW-H. Výška nového modelu relé byla snížena na pouhých 15,8 mm, a proto se toto relé dokonale hodí pro automatizaci budov a nový trh internetu věcí (Internet of Thinks, IoT).

Nové relé DW-HL dokáže spolehlivě sepnout minimálně 25 000krát zapínací proud až 117 A při střídavém napětí 240 V dle doporučení TV-8 a vydrží jmenovitý proud 16 A při střídavém napětí až 277 V. Doplňuje tak stávající portfolio společnosti Panasonic o výkonové relé s aretací pro průmyslovou automatizaci budov.

Vzdálenost mezi kontakty a cívkou byla navržena na 6 mm, proto může relé nabídnout impozantní odolnost na průrazné napětí 6 kV mezi kontakty a cívkou. Relé vydrží napěťové špičky až do úrovně 12 kV. Jeho kompaktní design (délka 24,0 mm, šířka 10,0 mm, výška 15,8 mm) a nízký ztrátový výkon cívky dosahující jen 200 mW pro jednu bistabilní cívku nebo 400 mW pro dvě bistabilní cívky činí toto relé velmi atraktivní pro mnoho různých aplikací.

Relé se tak optimálně hodí pro aplikace, jako jsou chytré vypínače a zásuvky, nebo pro různé aplikace spínačů montovaných pod omítku (do zdi). Relé DW-HL jsou ideální pro ovládání sběrnicových systémů typu KNX, spínání LED a halogenového osvětlení, motorů žaluzií, elektromagnetických ventilů a dalších elektrických zařízení. Kromě toho je relé řady DW-HL dobrou volbou pro bateriemi poháněná zařízení u sběrnicových systémů KNX stejně jako pro systémy sloužící k distribuci elektrické energie (PDU, Power Distribution Units).

Samozřejmostí je, že 16A relé DW-HL vyhovují certifikacím UL/C-UL and VDE.

Vzorky relé DW-HL jsou k dispozici na vyžádání.

 

Přehled nových článků

insio


insio


insio

Buďte stále v obraze:

Chci odebírat novinky