Domů Aplikace iNELS Home Control v novém kabátě

Aplikace iNELS Home Control v novém kabátě

Tisk Email
Hodnocení uživatelů: / 0
NejhoršíNejlepší 
Čtvrtek, 21. duben 2016

IPHONE_MIRF_MENUAplikace iNELS Home Control vám umožňuje pohodlně ovládat technologie a spotřebiče v domě prostřednictvím vašeho chytrého telefonu. Hlavní výhoda využívání tohoto nástroje pro ovládání domu spočívá v tom, že všechny technologie se ovládají z jediné aplikace, a to ať už jste doma nebo na cestách. Verze pro ovládání bezdrátové elektroinstalace nyní přichází s novým – modernějším a intuitivnějším designem.

Aplikace je prostřednictvím chytrého telefonu spojena s chytrou RF krabičkou, která dál komunikuje s prvky iNELS RF Control. Vysílá a přijímá povely až z 40prvků, zpracovává nastavené programy pro automatickou regulaci. Instalaci můžete postupně rozšiřovat od 1 prvku iNELS RF Control až po zmíněných 40 prvků, podle potřeby a finančních možností. Postupně si tak můžete budovat komplexní systém bezdrátového ovládání a „učit“ svou domácnost být stále chytřejší a chytřejší. K dispozici jsou verze aplikace jak pro systém android (iHC-MARF), tak i iOS (iHC-MIRF) a zdarma si je můžete stáhnout z Google Play nebo iTunes.

„Aplikace byla inovována na základě požadavků zákazníků, kteří si přáli nový a intuitivnější design. Jejich přání jsme bezezbytku vyslyšeli a přidali přehledné grafické rozhraní a rozšířili nabídku ikon pro vizualizaci ovládaných spotřebičů. Praktickou novinkou, která bude v aplikaci k dispozici během měsíce května, je zajisté i možnost nastavení týdenního programu pro spínání spotřebičů,“ říká Boris Kamenický, business & development manager firmy ELKO EP.

Klíčové novinky v aplikacích iHC-MARF a iHC-MIRF.

  • nový design 
  • intuitivnost a přehlednost grafického rozhraní
  • rozšíření nabídky ikon pro vizualizaci ovládaných spotřebičů
  • možnost nastavení týdenního programu pro spínání spotřebičů (připravuje se a bude k dispozici během květena)

SAMSUNG_MARF_MENU_2Ovládání spotřebičů si můžete vyzkoušet i pomocí promo aplikací, které jsou k dispozici zde:

Android:

https://play.google.com/store/apps/details?id=cz.elkoep.ihc_marfpromo

iOS:

https://itunes.apple.com/cz/app/inels-home-control-rf-promo/id829683606?mt=8

Více informací o společnosti ELKO EP na www.elkoep.cz, www.inels.cz nebo na facebooku www.facebook.com/ElkoEP

 

 

 

Přehled nových článků

insio


insio

Buďte stále v obraze:

Chci odebírat novinky