Domů ABB na veletrhu Amper 2016

ABB na veletrhu Amper 2016

Tisk Email
Hodnocení uživatelů: / 1
NejhoršíNejlepší 
Pondělí, 14. březen 2016

iPadAir_ABB-freehomePraha, 14. března 2016 – Již zítra bude na brněnském výstavišti zahájen 24. ročník mezinárodního veletrhu elektrotechniky a automatizace Amper 2016. Společnost ABB na něm představí technologické novinky ze všech čtyř divizí, a to rovnou ve dvou stáncích – stánek č. 5.14 v hale V je vyhrazen novinkám z divize Procesní automatizace, stánek č. 4.11 v hale P představí produkty a technologie divizí Automatizace výroby a pohony, Elektrotechnické výrobky a Energetika.

ABB, přední světový dodavatel technologií pro energetiku a automatizaci, představí na veletrhu Amper 2016 novinky ze všech svých čtyř divizí. Návštěvníci z řad odborné veřejnosti a médií budou také moci zhlédnout interaktivní ukázky nových technologií a produktů.

Společnost ABB je tradičním vystavovatelem tohoto veletrhu, který odborné i laické veřejnosti představuje nejnovější technologie a trendy v našem odvětví,” uvádí Lucie Melicharová Jandová, ředitelka marketingové komunikace a PR, a dodává: „Vzhledem ke specifičnosti našich produktů a řešení jsme se letos rozhodli rozšířit expozici naší společnosti na dva samostatné stánky. Představena bude například čerstvá novinka v systémech domovní automatizace ABB-free@home, inteligentní elektroinstalace Ego-n® v designu Levit® a také řešení pro efektivní využití dat z rozvoden, frekvenční měniče s možností komunikace pomocí Bluetooth a portfolio produktů pro měření a regulaci. Zajímavé aktivity máme letos opět připraveny i pro studenty.“

Divize Automatizace výroby a pohony představí na stánku 4.11 v hale P množství technologických novinek prostřednictvím interaktivních dem. Jednou z novinek je měnič frekvence ACH580 určený k širokému použití v oblasti vytápění, větrání a klimatizace. Odpovědí ABB na stávající trendy digitalizace a automatizace výroby jsou např. frekvenční měniče s možností bezdrátové komunikace pomocí Bluetooth. Ovládací panel takového měniče je vybaven přijímačem i vysílačem, díky čemuž je měnič ovladatelný běžným chytrým telefonem s aplikací Drivetune.

Ukázky nových produktů připravila pro návštěvníky veletrhu i divize Elektrotechnické výrobky. Na stánku 4.11 v hale P bude např. k vidění čerstvá novinka v oblasti domovní automatizace, systém ABB-free@home, kterým lze ovládat domovní elektroinstalaci od vytápění až po osvětlení nebo žaluzie, a to i pomocí chytrého telefonu nebo tabletu. ABB též představí inteligentní elektroinstalaci Ego-n® v oblíbeném designu řady Levit®, která nabízí pestrou škálu barevného provedení, ať už to jsou kávové a metalické odstíny nebo pestré pastelové barvy.

Divize Energetika společnosti ABB představí v oblasti digitálních rozvoden nejnovější „state-of-the-art“ řešení a produkty na úrovních procesu, pole i celé rozvodny. Digitalizace signálů na úrovni procesu přináší nejlepší spolehlivost a bezpečnost energetických systémů. Veškeré novinky z divize Energetika si budou moci návštěvníci veletrhu prohlédnout na stánku 4.11 v hale P.

ABB_Menic_ACH580Stánek 5.14 v hale V je vyhrazen divizi Procesní automatizace. Ta návštěvníkům veletrhu představí celou řadu zajímavých produktů pro měření a regulaci, jako je indukční průtokoměr ProcessMaster FEP500, jehož pokročilé diagnostické funkce budou na veletrhu názorně předvedeny. Jakožto světový lídr v oblasti měření provozních plynů uvede ABB na veletrhu Amper zirkoniový analyzátor pro měření obsahu kyslíku AZ20, který je vybaven unikátní autokalibrací a diagnostikou a může být použit i ve vysokých teplotách, a to až do 800 °C.

Na veletrhu se také představí Operační centrum ABB v Ostravě, které poskytuje širokou škálu inženýrských služeb a technických řešení a aktuálně nabízí pestré spektrum kariérních příležitostí.

Společnost ABB je také v rámci veletrhu Amper 2016 partnerem odborných konferencí a seminářů – Smart city v praxi, Perspektiva e-mobility, Fórum automatizace a Údržba a diagnostika elektrických zařízení.

Pro studenty letos společnost ABB na veletrhu připravila speciální program, který zahrnuje kariérní poradenství pro vysokoškoláky poskytované přímo na stánku č. 5.14 v hale V a dále komentované prohlídky obou stánků ABB, které jsou určené pro studenty středních škol.

Veškeré informace o technologiích a produktech vystavených na letošním veletrhu Amper naleznete na stránce http://new.abb.com/cz/media/eventy-a-akce/abb-na-veletrhu-amper-2016.

 

Články na podobné téma

Přehled nových článků

insio


insio


insio

Buďte stále v obraze:

Chci odebírat novinky