Domů Značka Honor podpoří finále Světového poháru Snowjam ve snowboardingu

Značka Honor podpoří finále Světového poháru Snowjam ve snowboardingu

Tisk Email
Hodnocení uživatelů: / 0
NejhoršíNejlepší 
Čtvrtek, 10. březen 2016

Honor_tent_SnowjamZnačka mobilních telefonů Honor podpoří finále světového šampionátu ve freestyle snowboardingu Snowjam 2016. Honor se stal generálním partnerem prestižních závodů ve Špindlerově mlýně. V rámci doprovodného programu připraví Honor stan plný chytrých telefonů a zajímavých soutěží.

„Finále světového poháru v České republice je stále ojedinělou událostí. Vzhledem k dosavadnímu stylu komunikace, který značka Honor zvolila, se nám spolupráce se
snowboardovými závody, navíc tak důležitými, zdála přirozená. Jsme rádi, že můžeme pomoci a podpořit takto významný závod. Také díky spolupráci s Evou Samkovou jsme se dostali do povědomí snowboardistů, kteří se teď ve Špindlerově mlýně mohou se značkou lépe, osobně seznámit,“
říká ke spolupráci se Snowjamem Tomáš Veselý, Marketing & e-Commerce manager značky Honor pro střední Evropu.

Vrchol snowboardové sezóny - Snowjam 2016

Do Špindlerova mlýna v Krkonoších se v období od 18.-20. 3. sjede snowboardová světová elita na nejdůležitější závod sezóny. Návštěvníci se mohou těšit nejen na souboj o vítězství
v závodě samotném, ale také o vítězství v celém seriálu Světového poháru. Honor se stal
generálním partnerem této významné sportovní události.
Mezi závodníky se objeví i Šárka Pančochová, vítězka Světového Poháru 2014.

 

„Audi Snowjam má své pevné místo v seriálu závodů Světového Poháru, v loňském roce jsme nasadili laťku opravdu vysoko a díky tomu opět můžeme uspořádat finále celého poháru. Letos bychom za podpory Svazu Lyžařů ČR a ve spolupráci se Skiareálem Špindlerův Mlýn a našimi partnery rádi uskutečnili závod, který potěší nejen závodníky, ale i diváky a všechny fanoušky snowboardingu,“ říká Martin Černík, organizátor závodu.

 

Honor_7_goldHonor bude součástí doprovodného programu

Jako generální partner závodů bude mít Honor na místě odpočinkovou zónu s prezentací svých nejlepších chytrých telefonů. Ve stánku se bude také soutěžit. Doprovodný program probíhá přímo v srdci skiareálu Špindlerův Mlýn – Sv. Petr, kde se u venkovního pódia a v krytém prostoru o ploše 1000 m2 budou návštěvníci bavit. Kulturní program, který je nedílnou součástí akce, zahrnuje dva večery plné koncertů a DJ setů ve stylu rocku, hip-hopu, reggae a taneční hudby.

 

Honor 7 ve zlaté barvě pro vítěze

Honor rovněž věnuje čtyřem vítězům v kategoriích Freestyle muž a žena a Best Trick muž a žena luxusní zlatou variantu své aktuální vlajkové lodi, smartphonu Honor 7.


Soutěž o vstupenky na páteční afterparty

Ještě před Snowjamem mohou fanoušci značky Honor získat vstupenky na oficiální páteční afterparty přímo ve Špindlerově mlýně. Stačí se vyfotit před virtuální fotostěnou, kterou Honor na svém FB kanále zveřejní a ukázat tak, jak by zájemci na Snowjamu vypadali. 

 

Přehled nových článků

insio


insio


insio

Buďte stále v obraze:

Chci odebírat novinky