Domů Nový vibrometr Fluke 805 FC rozšiřuje řadu přístrojů s Fluke Connect – největším systémem bezdrátových testovacích a měřících nástrojů

Nový vibrometr Fluke 805 FC rozšiřuje řadu přístrojů s Fluke Connect – největším systémem bezdrátových testovacích a měřících nástrojů

Tisk Email
Hodnocení uživatelů: / 0
NejhoršíNejlepší 
Úterý, 07. duben 2015

16712742161_4cb0063330_mFluke 805 FC poskytuje opakovatelnost a přesnost kontroly celkového stavu motorů a dalších rotujících zařízení, a sdílí výsledky měření s členy týmu v reálném čase

Společnost Fluke představuje vibrometr Fluke 805 FC, přenosný multifunkční přístroj k měření vibrací, který poskytuje kvantifikovatelné informace o stavu ložisek, motorů a dalších rotujících zařízení. Tato data pak v reálném čase sdílí přes Fluke Connect. Vibrometr Fluke 805 FC je ideální nástrojem pro tým techniků, kteří vyhledávají a řeší mechanické problémy a potřebují spolehlivě a opakovatelně měřit rotující motorové stroje, aby na místě rozhodli, zda potřebuje nebo nepotřebuje údržbu či servis.

Pravidelný monitoring vibrací je kritickou součástí údržby motorů a sledování měnících se dat v čase je neocenitelným indikátorem dlouhodobého zdraví motoru. Fluke 805 FC automaticky ukládá data o vibracích přes Fluke Connect do cloudového uložiště. Členové týmu tak mohou sledovat evidenci naměřených údajů všech přístrojů v aplikaci Fluke Connect na svých mobilních zařízení ještě dříve, než opustí místo inspekce.

Díky funkci EquipmentLog™ můžou technici a manažeři přistupovat ke všem naměřeným datům z jednoho místa, aby měli představu o celkovém stavu všech svých aktiv. Funkce historie v EquipmentLog slouží technikům k přiřazení jednotlivých měření k určitým zařízením, čímž vytvářejí cloudovou historii všech typů naměřených dat (např. vibračních, elektrických, infračervených). V případě údržby nebo problému je lze snadno najít na jenom místě sdružené pod jedním zařízením.

Technici mají také možnost svá měření sdílet s ostatními členy týmu v reálném čase skrze video hovory ShareLive™, aby dostali povolení k opravám nebo získali odpovědi na dotazy mimo jejich oblast expertízy.

Přenosný Fluke 805 FC měří celkové vibrace od 10 Hz do 1 000 Hz a na čtyřstupňové stupnici hodnotí závažnost celkových vibrací a stavu ložisek. Detekuje vibrační špičky naměřených hodnot u valivých ložisek od 4 000 Hz do 20 000 Hz, a využívá algoritmus k posouzení závažnosti nálezu k určení stavu ložiska a případnému rozhodnutí o nutnosti servisu. Obsahuje infračervený senzor, který automaticky měří povrchovou teplotu a zobrazuje ji společně s vibračními daty k širšímu pochopení stavu zařízení.

Fluke 805 FC má unikátní design špičky sensoru, který minimalizuje odchylky měření způsobenými různým úhlem měření nebo tlakem dotyku. Tím se snižují chyby operátora a zlepšuje přesnost a spolehlivost rychlého měření vibrací. Měřič je také vybaven ukazatelem závažnosti, který hodnotí celkové vibrace a stav ložisek, poskytující více informací než běžná vibrační pera.

 

Přehled nových článků

insio


insio


insio

Buďte stále v obraze:

Chci odebírat novinky