Domů Dialight Vigilant 60 000lm

Dialight Vigilant 60 000lm

Tisk Email
Hodnocení uživatelů: / 0
NejhoršíNejlepší 
Středa, 10. září 2014

_Vigilant

Úsporná náhrada 1000W výbojkových svítidel s 10tiletou zárukou plného výkonu. Dialight představuje nové průmyslové LED svítidlo Vigilant® High Bay.

Se 125 lumeny z jednoho wattu a novou průlomovou vysoce výkonnou LED technologií jsou svítidla Dialight spolehlivou, efektivní a bezúdržbovou náhradou výbojkových technologií v rámci všech průmyslových aplikací. Elegantní, odolná konstrukce s vlastní osvědčenou integrovanou napájecí jednotkou Dialight, je jištěna bezkonkurenční 10-letou zárukou plného výkonu.

 

Farmingdale, NJ a Londýn (20.7. 2014) – Dialight (LSE: DIA.L), největší inovátor v oblasti LED technologií, dnes oznámil spuštění svého nejvýkonnějšího LED svítidla Vigilant High Bay, které nabízí jako první na trhu opravdu životaschopnou náhradu nákladných a neefektivních tradičních 1000W výbojkových svítidel. Se 125 lumeny na watt a méně než poloviční spotřebou konvenčních výbojkových produktů, je nový Vigilant se svým super výkonem skutečnou inovací na poli průmyslových svítidel. Dialight Vigilant se pyšní výkonem přibližně 60 000 lumenů, příkonem 480W, napájecí jednotkou vlastní konstrukce a elegantním, odolným a lehkým kabátem. To vše podtrhuje exkluzivní 10-letá záruka výkonu pokrývající samozřejmě řídící a napájecí jednotku.

Vigilant je navržen tak, aby poskytoval vynikající viditelnost a jasnost speciálně v průmyslových aplikacích s výjimečně vysokým stropem a vysokou okolní teplotou jako například v ocelářském, automobilovém, leteckém a jiném průmyslu. Dialight Vigilant je vybaven úzkou optikou vlastní výroby pro maximální hladinu osvětlení a rovnoměrnost. Při okolní teplotě v rozsahu -40°C to +65°C tak zaručuje spolehlivý výkon v nejnáročnějších průmyslových podmínkách na světě.

Při výšce 45,7 cm, průměrem 61 cm a hmotností menší než 14,5 kg je, Vigilant High Bay připraven pro snadnou a rychlou instalaci. Svou konstrukcí je podstatně menší a lehčí než konkurenční LED svítidla na trhu.

“Vysoké náklady spojené s provozem a údržbou výbojkových svítidel výrazně vzrostou, když uvažujete o 1000W svítidle,” říká Roy Burton, generální ředitel skupiny Dialight.“ S obrovskými náklady na energii a častou údržbou, které vyžadují vysokozdvižné plošiny a odstávky provozu, jsou 1000W svítidla obrovskou zátěží příkonu a ostatních zdrojů. Dříve bylo na trhu k dispozici jen velmi málo LED řešení, které poskytují životaschopnou náhradu za tato svítidla s vysokým světelným tokem. Nové svítidlo společnosti Dialight – Vigilant High Bay představuje velkou příležitost pro správce nemovitostí, aby znovu uvažovali o výměně starých výbojkových svítidel za pokrokovou technologii. Získají tak potřebný světelný výkon a zároveň realizují významnou návratnost investice. Navíc úspory vám budou dělat radost více než desetiletí.”

Vysoce výkonné LED High Bay svítidlo Vigilant nabízí pro snadnou montáž hned několik řešení. Svítidlo má vysoce odolné skleněné čočky (mechanická odolnost IK09) pro maximální spolehlivost a výkon v nejnáročnějších podmínkách. Produkt je k dostání ve variantních řešeních pro aplikace 120-277V a 347-480V.

Svítidlo Vigilant bude k dispozici s průmyslovým standardem IEEE 802.15.4 kompatibilním s bezdrátovým řízením Jennet, řízením DALI a jednoduchým stmívacím modelem 0-10V.

Pro více informací o LED svítidle Vigilant a fotometrické soubory, reporty z měření a datasheety navštivte www.dialight.com nebo pište na Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript

www.dialight.com/Vigilant_60000lm

 

Přehled nových článků

insio


insio


insio

Buďte stále v obraze:

Chci odebírat novinky