Domů Tři garance vrácení peněz v Coolhousingu, aneb jak si vyzkoušet služby datacentra

Tři garance vrácení peněz v Coolhousingu, aneb jak si vyzkoušet služby datacentra

Tisk Email
Hodnocení uživatelů: / 1
NejhoršíNejlepší 
Středa, 02. červenec 2014

coolhousing_peceteDatové centrum Coolhousing se dlouhodobě snaží vycházet svým zákazníkům vstříc. Již delší dobu je v Coolhousingu praxí například účtování na základě skutečné spotřeby hostovaných zařízení nebo možnost zákazníkovy vlastní on-line správy a kontroly zařízení (pomocí inteligentních zásuvek). V červnu pak datacentrum přišlo s dalším vstřícným krokem směrem k zákazníkům – třemi garancemi vrácení peněz v případě zákazníkovy nespokojenosti.

Jelikož si v Coolhousingu zakládají na kvalitě služeb a na zákazníkově spokojenosti, nově od června nabízejí tři záruky vrácení peněz v případě zákazníkovy nespokojenosti.

Vrácení peněz do 14 dní v plné výši a bez udání důvodu

Díky 14denní záruce vrácení peněz si zákazník může službu na vlastní kůži vyzkoušet, a v případě jakékoliv nespokojenosti a odstoupení od smlouvy dostane peníze od Coolhousingu zpět – a to bez udání důvodu. Garance se vztahuje na veškeré služby datancentra, kromě těch, které jsou sestaveny pro zákazníka zcela individuálně na základě jeho požadavků (např. dedikovaný server na míru, vyhrazená konektivita v objemu nad 100Mbps.)coolhousing_pecete

Záruka vrácení peněz dokonce do 200 dní od spuštění

Garance je možná u všech služeb Coolhousingu, které zákazník uhradí alespoň 12 měsíců předem. Pakliže dojde k opakovaným výpadkům služby způsobeným poskytovatelem, vzniká zákazníkům nárok na vrácení peněz v poměrné výši.

Do 60 dní lze odstoupit od smlouvy

Toto zvýhodnění platí pro všechny, kdo si objednají služby serverhousingu, farm housingu nebo rack housingu alespoň na 24 měsíců. V případě, že by záměr (například podnikatelský), s nímž si zákazník housing zařídil, nedopadl, může do 60 dní bez sankcí od smlouvy odstoupit.

Více informací naleznete na http://www.coolhousing.net/s-coolhousingem-nekupujete-zajice-v-pytli.html .

 

Přehled nových článků

insio


insio


insio

Buďte stále v obraze:

Chci odebírat novinky