Domů Eaton získal dvě vítězství v anketě Produkt roku 2013

Eaton získal dvě vítězství v anketě Produkt roku 2013

Tisk Email
Hodnocení uživatelů: / 3
NejhoršíNejlepší 
Pondělí, 21. duben 2014

produkt-roku-bakusova-pavek2Eaton Elektrotechnika s. r. o., výrobce a distributor elektrotechnických zařízení, zvítězil ve dvou kategoriích 7. ročníku ankety Produkt roku, kterou každoročně vyhlašuje vydavatelství Trade Media International. Čtenáři časopisů Control Engineering a Řízení a údržba průmyslového podniku zvolili za nejlepší produkt roku 2013 v kategorii Automatizace budov RF Smart Manager xComfort pro ovládání domácnosti ze smartphonu či tabletu, v kategorii Elektronika a elektrotechnika zvítězilo Inteligentní připojení ovládacích a signalizačních přístrojů.

Slavnostní ceremoniál tradiční ankety Produkt roku proběhl 20. 3. 2014 v rámci doprovodného programu veletrhu Ampér 2014 v sále A konferenčního centra brněnského Výstaviště, kde byli vyhlášeni vítězové 21 kategorií z celkem 138 přihlášených produktů.

Podmínky pro přihlášení produktů

O přízeň čtenářů v anketě Produkt roku 2013 se mohly ucházet produkty splňující tři základní kritéria: vysokou míru inovace pro daný kalendářní rok, užitečnost produktu a vliv produktu na průmyslový trh. Za časopis Control Engineering Česko bylo přihlášeno 84 soutěžních produktů v 10 soutěžních kategoriích. V rámci časopisu Řízení a údržba průmyslového podniku se o vítězství ucházelo 54 přihlášených produktů v 11 soutěžních kategoriích.

Vítězství v kategorii Automatizace budov

Historicky první vítězství v kategorii Automatizace budov, která byla vyhlašována nově, si odnesl Eaton Elektrotechnika s. r. o. za produkt RF Smart Manager xComfort pro ovládání domácnosti pomocí smarphonu či tabletu. RF Smart Manager xComfort

Vítězství v kategorii Elektronika a ElektrotechnikaFoto_Inteligentn_pipojen_ovldacch_a_signalizanch_pstroj

Druhé prvenství si společnost Eaton Elektrotechnika odnesla v kategorii Elektronika a Elektrotechnika za produkt Inteligentní připojení ovládacích a signalizačních přístrojů.

Produkt roku vydavatelství Trade Media International

Anketa se etablovala na domácím (a slovenském) trhu a již několik let je důležitým ukazatelem průmyslové produkce v České a Slovenské republice. Stala se rovněž nedílnou součástí bilancování předešlého kalendářního roku: čtenáři obou časopisů mají unikátní příležitost stát se nekompromisními soudci přihlášených produktů, podílet se na ocenění těch nejlepších a svým hlasováním tak napomoci dalšímu „životu“ soutěžních produktů.


Pro další informace o produktech společnosti Eaton navštivte www.eaton.cz nebo www.eatonelektrotechnika.cz .

 

Články na podobné téma

Přehled nových článků

insio


insio


insio

Buďte stále v obraze:

Chci odebírat novinky