Domů Bezdrátová pevná linka: telefonování i z míst bez běžného GSM signálu

Bezdrátová pevná linka: telefonování i z míst bez běžného GSM signálu

Tisk Email
Hodnocení uživatelů: / 3
NejhoršíNejlepší 
Středa, 02. duben 2014

LGModerní bezdrátovou pevnou linku, která poskytuje veškeré výhody moderního volání, lze využít i tam, kde nebylo dříve projektováno telefonní připojení. Na rozdíl od klasické pevné linky, nevyžaduje telefonní přípojku, lze ji libovolně přemisťovat a lze z ní telefonovat (díky CDMA síti) i v těch místech, kde mobilní telefon signál postrádá.

Nejvýhodnější tarify pro domácí linku dlouhodobě nabízí mobilní operátor Air Telecom v rámci své sítě U:fon. V tarifech, které lze zvolit podle svých potřeb, jsou zahrnuty volné minuty, které je možné čerpat jak v rámci volání na pevnou linku a na mobilní telefony, tak i na volání do pevných sítí v třiceti zahraničních destinacích (např. Slovensko, Německo, Rakousko, Polsko, USA nebo Rusko).


Telefon i na místech bez signálu

Bezkonkurenční výhodou, kterou bezdrátová pevná linka od Air Telecom nabízí, je samotný telefonní přístroj (který Air Telecom nabízí jako jediný na trhu) a použitá CDMA technologie. Díky této technologii pevná linka nevyužívá klasickou pevnou přípojku, ale funguje bezdrátově v síti U:fon. Díky tomu lze zřídit pevnou linku i v místech, kde není telefonní přípojka zavedena, například na chalupě – ať už ji máte na samotě u lesa nebo třeba na horách. Se svými blízkými si tak můžete povídat, i když si vyjedete odpočinout mimo civilizaci.

Kdy se pevná linka vyplatí?

  • Chcete-li ušetřit peníze za telefon
  • Trávíte-li více času doma
  • Máte chalupu v místech, kde není signál mobilního operátora nebo standardní přípojka na telefon
  • Chcete volat do zahraničí – z pevné linky se Vám volání vyplatí mnohem více než z mobilu
  • Chcete společně s pevnou linkou využívat i výhodné připojení k internetu Další informace na http://www.airtelecom.cz/cs/osobni/volani/domaci-linka .
 

Přehled nových článků

insio


insio


insio

Buďte stále v obraze:

Chci odebírat novinky