Domů Elektrotechnický magazín Časopis Etm Ročník 2013 Elektrotechnický magazín č. 5-6/2013

Elektrotechnický magazín č. 5-6/2013

Tisk Email
Hodnocení uživatelů: / 4
NejhoršíNejlepší 
Středa, 04. září 2013

ETM_tit_5-6_13

Milí čtenáři, jste zvyklí, abych Vás oslovoval na stránkách časopisu ETM v mém úvod­níku. Dovolím si to udělat i dnes, kdy máme malý důvod k oslavě.

Pro mne a redakci je dnes důležité, že Vám mohu napsat: všechny časopisy vydavatelství Ing. Pavel Hála, v elektro-nické on-line verzi konečně na světě!! Důležité je to malé slůvko všechny.

Na veletrhu Ampér jsme si dělali malou anketu, a jak už to bývá, nebyli jste jednotní, především u mladší generace rostla poptávka po on-line časopisech a u starší gene-race po tištěné verzi.

Abychom Vám umožnili si časopisy, zejména předplatitelům, co nejdříve přečíst, zvolili jsme cestu on-line elektronických časopisů, které najdete, resp. každý předplatitel dostane na svou e-mailovou adresu automaticky zdarma, během několika dnů, ostatní zájemci si je mohou za výhodnou cenu pořídit.

>> ON-LINE VERZE ČASOPISU K PŘEČTENÍ ZDE <<

 

Když říkám všechny, tak mám na mysli opravdu všechny. Na www.floowie.com najdete časopisy Elektrotechnický magazín, PRO Revize, PRO Projektanty, PRO Pohony, PRO Automatizaci měřicí a regulační techniku. Omlouvám se Vám všem, zejména předplatitelům, že to poněkud trvalo, a často jste zvažovali, jestli mi máte věřit!! Nedivím se Vám, ale mohu říci, že platí i u mne, že po každém dešti se kalná voda pročistí a teče čirá bystřina. Ti, kdo nevydrželi mému tempu, přestali věřit mým myšlenkám a projektům, z redakce odešli. Dnes mohu otevřeně napsat bohudík. Vy, kteří pracujete s lidmi, víte o čem mluvím. Čeká mne ještě kus pracovního života, a doufám, že i toho soukro­mého, a abych jednou mohl odejít z tohoto světa v klidu, musím ještě dobudovat silné elektrotechnické vydavatelství a obklopit se dobrými, resp. jen těmi nejlepšími lidmi.

Přeji si, abych mohl pracovat v týmu těch nejlepších lidí, kteří budou mé podněty, moje projekty a vize přijímat za své, a také tak k nim budou přistupovat. A začíná se mi to pomalu dařit. To, že máte možnost si prolistovat své časopisy, zatím ještě v elektro-nické podobě a další Vás čekají, je důkazem toho, že jsem nikdy nezapochyboval nad svými projekty a věřil, že je třeba časopis Elektrotechnický magazín postupně předělat na více společenský, a ty ostatní zaměřit plně na odbornost.

Ke všem časopisům on-line samozřejmě máte k dispozici možnost navštívit on–line portály:

www.etm.cz, www.prorevize.cz, www.proprojektanty.cz,

www.propohony.cz, www.proautomatizaci.cz.

S blížícím se časem jistě také navštívíte portály:

www.eltechjeseniky.cz i www.zlatyblesk.cz, a pošlete nám své přihlášky i nominace na ceny Zlatý blesk. Znáte mne, mám pro Vás jako vždy nějaké překvapení. Takže tu je. Letos po mno­ha zvažováních jsme vyhověli většině každoročních účastníků ELTECH v Jeseníkách a přesunuli jsme místo konání na Vysočinu, do krásného klidného prostředí hotelu Skalský dvůr. Více se dovíte z pozvánek a také uvnitř časopisu je letos jubilejnímu X. ELTECHu věnováno poměrně hodně místa… Těším se na Vás.

A tak zbývá ještě odpovědět té jedné třetině našich předplatitelů, kteří si nechtějí vzít časopis v tištěné (printové) podobě. Dostanete jej, přiznávám se, že jsme ladění všech on-line časopisů věnovali hodně času a stejně hodně času zabrala i příprava X. jubilejního setkání elektrotechniků ELTECH 2013.

Věřím, že nejpozději po skončení ELTECHu, Vám všem předplatitelům budeme moci doslat chybějící časopisy v tištěné podobě.

Také se množí ty známé řeči od lidí, kteří nemohou tvořit projekty, ale jen je kritizovat, co se děje s vydavatelstvím Ing. Pavel Hála, oni snad nebudou ani na veletrhu ELOSYS v Trenčíně? S čím by tam přijeli? Nechte se překvapit. Naše vydavatelství je členem Zväzu elektrotechnického priemyslu SR, jedním z gestorů ELOSYSu, snad je to dostatečný důkaz, že i letos nás i naše vydavatelství a časopisy, na veletrhu ELOSYS určitě najdete. A já pevně věřím, že i na tom stejném místě jako vždy.

Přeji Vám, abyste se tak jako jste se naučili žít a používat mo-derní techniku, naučili se stahovat on–line časopisy do notebooku, mobilů, i-padu, či tabletu a zůstali nadále příznivci facebooku nejen Elektrotechnického magazínu, ale postupně i facebooku PRO Revizí, PRO Projektantů a všech dalších časopisů tak, jak bu­dou postupně vznikat.

Děkuji Vám za Vaši přízeň facebooku Elektrotechnického maga­zínu (www.facebook.com/elektrotechnickymagazin) kde je již 300 příznivců a to není u odborného časopisu a facebookového profilu málo…

A na závěr mám pro Vás opět jeden dárek… nebo nejlépe alespoň dva. Naše redakce navázala spolupráci s předním elektrotechnic-kým velkoobchodem, odkud k Vám budou chodit zajímavé otázky v anketách, ale také zajímavé ceny za vaše odpovědi. Formu anket upřednostnila i firma FLUKE, která letos oslavuje 65 let výročí a má pro Vás rovněž připraveny hezké ceny. Také Vám mohu slíbit, že se především do časopisu Elektrotechnický magazín vrátí zpět rubriky Legislativa, Novinky a zajímavosti, Právní okénko a Zadáno podnikatelům. To třetí překvapení si nechám na podzim. Vydržte to, bude stát za to.

Přeji Vám, abyste nám zachovali svoji přízeň, ať už se potkáme kdekoliv v České nebo i Slovenské republice, na X. celostátním setkání elektrotechniků ELTECH 2013, nebo na veletrhu ELOSYS v Trenčíne.

Co by to bylo za úvodník bez motta. Tak tu jej máte. Mám jej od pana Ing. Uhlíře, mého dlouholetého přítele, výborného a obětavého člověka, absolventa Baťovi školy práce.

Ten mi říkával, co je tam také učili:

Husa přeletí oceán, vrátí se a zůstane husou, zůstaneš jí i ty?

Tak to je pro dnes opravdu ode mne všechno moji milí čtenáři, těším se s Vámi zase příště.

Váš
Ing. Pavel Hála
vydavatel a šéfredaktor časopisu Elektrotechnický magazín
Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript

 
insio


insio


insio

Buďte stále v obraze:

Chci odebírat novinky