Domů

Kdo chce ušetřit za energie, měl by vyrazit na Aqua-therm Praha 22. - 26. 11. 2011 - stánek č. 2D7, hala 2D

Tisk Email
Hodnocení uživatelů: / 0
NejhoršíNejlepší 
Napsal uživatel Aqua-therm.cz   
Úterý, 15. listopad 2011

aquatherm2011_1_titlHledáte cesty jak ušetřit za teplo, plyn a vodu? Stavíte, rekonstruujete nebo jen chcete přejít na úspornější systém vytápění? Pak byste měli zamířit od 22. do 26. listopadu do pražských Letňan, kde na výstavišti PVA Expo proběhne 18. ročník veletrhu Aqua-therm Praha. Mezinárodní odborný veletrh vytápění, ventilace, klimatizační, měřicí, regulační, sanitární a ekologické techniky je největší akcí v oblasti úspor za energie v České republice a na jednom místě zde budete moci porovnat výrobky a technologie více než 200 vystavovatelů.

Akce určená především odborníkům je čím dál tím zajímavější i pro laické návštěvníky. Jen na veletrhu totiž získají fundované informace přímo od výrobců, mohou si prohlédnout exponáty od různých značek a promyslet, které řešení je pro ně nejvýhodnější. Na veletrhu najdou špičky z oboru, letos mimo jiné firmy ABB, Atmos, AZ-Pokorny, Bosch Termotechnika, Družstevní závody Dražice - strojírna, EBM-PAPST, Elektro-Import, Elektrodesign Ventilátory, Master Therm tepelná čerpadla, MUT International, OPOP, Regulus, Remko, Rosenberg, Slovarm, Stiebel Eltron, Systherm, Viega, Ziehl-Abegg nebo ŽDB.

Jak úsporně stavět a jezdit

Veletrh nabízí pohled na úsporu energie z různých úhlů. V sekci nízkoenergetická výstavba se představují menší firmy, které nabízejí nové úsporné technologie a výrobky, jež si často teprve hledají místo na trhu. Nosnými tématy sekce jsou energetická efektivita a úspory, obnovitelné zdroje energie a nízkoenergetické domy a budovy. Sekce autoalternativa pak dává návštěvníkům možnost posoudit, nakolik se posunul vývoj v oblasti automobilů a motocyklů na alternativní pohon. Své novinky určené pro běžný provoz zde letos představí např. společnost E.ON.

Nevíte si rady? Zeptejte se odborníků!

Veletrhy jsou dnes místem, kde si lze nejen fyzicky „osahat" vystavené výrobky, ale také získat řadu cenných informací přímo od fundovaných odborníků. V rámci doprovodného programu veletrhu s nimi lze přímo diskutovat a klást zvídavé otázky. Garantem programu, který provází veletrh Aqua-therm Praha, je Společnost pro techniku prostředí a hlavním tématem budou letos budovy s téměř nulovou spotřebou energie, akumulace elektrické a tepelné energie, úspory pitné vody a ekonomika využití sluneční energie. Pokud hledáte inspiraci jak úsporně stavět, neměli byste si nechat ujít prezentaci vítězů soutěže ČEEP 2010 - PASIVNÍ A NÍZKOENERGETICKÉ BUDOVY ČR. Soutěž, kterou pořádá agentura Top Expo, zahrnuje ocenění v kategoriích Český energetický a ekologický projekt, Česká energetická a ekologická stavba a Česká energetická a ekologická inovace.

Veletrh je otevřen od úterý 22. do pátku 25. listopadu od 10.00 - 18.00 hod., v sobotu 26. listopadu od 10.00 do 16.00 hod. Doprovodný program, který probíhá každý den na několika místech výstaviště, je návštěvníkům přístupný zdarma, kompletní přehled seminářů najdete na stránkách www.aqua-therm.cz.

 
insio


insio


insio

Buďte stále v obraze:

Chci odebírat novinky